10.4 C
Київ
27.04.2024
Великодимерська селищна ОТГ Київська обласна рада

У Великодимерській ОТГ розробляють стратегію розвитку громади

У Великодимерській ОТГ працюють над створенням стратегії розвитку громади, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутатки Київської облради Алли Шкуро.

«Підтримка медицини та освіти, соціальні проекти, розвиток інфраструктури, підтримка дітей та молоді, – ці напрямки наша команда визначила як пріоритетні при написанні стратегії громади», –  розповіла депутатка.

Наразі вона разом з керівником Київської територіальної організації «Європейської Солідарності» Георгієм Цагареішвілі долучилася до роботи над документом.

На сьогодні Великодимерська громада, окрім містечка Велика Димерка, об’єднує ще 22 села, у кожному з яких свої проблеми та свої пріоритети. Стратегія має стати тим документом, який відображатиме інтереси всіх мешканців громади, який пропонуватиме вирішення найважливіших для громади проблемних питань та включатиме в себе проекти, реалізація яких позитивно позначиться на рівні життя в громаді.

Від імені команди «ЄС» Алла Шкуро закликала усіх громадян долучатися до створення стратегії розвитку:  брати участь у обговоренні та пропонувати свої власні проекти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Також читайте про те як на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #КОДА #ВеликаДимерка #ВеликодимерськаОТГ #стратегіярозвиткугромади #ЄвропейськаСолідарность #ГеоргійЦагареішвілі #Цагареішвілі #АллаШкуро

Фото з фейсбук-сторінки “Велика Димерка – Велика родина!

Схожі записи

Питанням отруйного повітря на Обухівщині зайнялися в обласній раді

Обухівський район має чудові перспективи для розвитку – Алла Шкуро

Термін дії комендантської години на Київщині продовжено

Напишіть коментар