11 C
Київ
24.04.2024
Здоров’я Київська обласна рада Школа

У Київській облраді розглянули проєкти двох програм на 200 млн грн

Сьогодні на спільній зустрічі керівництва Київської обласної ради з керівниками департаментів КОДА обговорювалися декілька програм на 2022 рік, – повідомляє “Київський регіон”.

Так, департамент освіти і науки КОДА запропонував виділити на програму розвитку системи освіти Київщини 47 млн 259 тис. грн, а департамент охорони здоров’я КОДА бажає отримати на програму «Здоров’я Київщини» 140 млн грн.

Далі програми кожного департаменту буде розглянуто на профільних комісіях, комісії з питань фінансів та бюджету й комісії соціально-економічного розвитку.

Лише після врахування Київською обласною державною адміністрацією правок, зауважень та пропозицій депутатського корпусу ці програми та проєкт бюджету 2022 року будуть розглянуті на сесії Київської обласної ради, – пояснив голова бюджетної комісії КОР Руслан Кузьменко.

Депутат обласної ради Станіслав Семергей в ексклюзивному коментарі “Київському регіону” був категоричним, оскільки вважає що “Департаментом охорони здоров’я не надано взагалі ніякого обґрунтування коштам, які пропонується витратити”.

Просто абсурд якийсь – заявив Семергей.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #ЄвропейськаСолідарність #РусланКузьменко #СлугаНароду #СтаніславСемергей #тарифи #ремонтдоріг #забезпеченнямедицини #освіта розвиток #розвитокКиївщини #перспективирайону

Схожі записи

Депутати облради погодили відшкодування в тарифах за постачання теплоенергії

Профінансовано лише два з 24 бюджетних медзакладів Київщини. Відео

У Борисполі останній дзвоник у школах пролунає вже через три тижні

Напишіть коментар