11.5 C
Київ
24.04.2024
Київ Київська міська рада КМДА

Напроти ВДНГ демонтували 42 МАФи. Там буде громадський простір

На проспекті Академіка Глушкова навпроти Національного комплексу «Експоцентр України» демонтували понад 40 тимчасових споруд, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт Київської міської держадміністрації.

Власники були попереджені заздалегідь – інспектори благоустрою вносили приписи з вимогою надати документи чи прибрати конструкції самостійно. Тож особливого невдоволення чи протестів не було. До початку демонтажних робіт підприємці спокійно забрали товар та обладнання. Хочу окремо відзначити представників «Муніципальної охорони», які слідкували за порядком на локації», – прокоментував в.о. директора КП «Київблагоустрій» Микола Бойко.

У КМДА стверджують, що розміщувалися вони без дозвільних документів

Така кількість незаконних МАФів на локації з величезним потоком туристів заважала вільному пересуванню, бо частково «захопила» й тротуар. Тепер – територія вільна», – пояснив перший заступник голови КМДА Олексій Кулеба.

Як стало відомо “Київському регіону”, на місці демонтованих МАФів планується якнайшвидше відновити благоустрій та висадити зелені насадження.

На місці знесених тимчасових споруд місто планує створити громадський простір для відпочинку. Уже зараз на проспекті Глушкова співробітники комунального підприємства УЗН Голосіївського району прибрали будівельне сміття та розчищають територію для майбутнього газону.

Далі фахівці розроблять план благоустрою ділянки, завезуть родючий ґрунт, висадять дерева та кущі.

Раніше “Київський регіон” повідомляв де сьогодні та завтра будуть перекривати вулиця Києва для проведення марафону:

Перелік вулиць Києва, які перекриватимуть на вихідних через марафон

 

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що київські активісти у неділю прибиратимуть береги та дно річки Либідь.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що кіберспортсмен з Бучі виграв турнір з Dota 2 і заробив 3,6 млн доларів:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #ВДНГ #МАФ #КулебаОлексій #ВДНХ #МиколаБойко #громадськийпростір #демонтаж #демонтажМАФів

Фото з сайту КМДА

Схожі записи

У Святошинському районі столиці виявили адміна проросійського ЗМІ

У Києві волонтери очистили споруди в центрі Києва та впіймали того, хто їх обмальовував

Перелік вулиць Києва, які перекриватимуть на вихідних через марафон

Напишіть коментар