11.5 C
Київ
25.04.2024
Калинівська територіальна громада Київська обласна рада Укрзалізниця

Укрзалізниця погодила будівництво тунелю в Калинівці

Південно-Західна залізниця погодила будівництво тунелю в селищі Калинівка, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на допис депутата Київської обласної ради Владислава Одинця.

Як стало відомо “Київському регіону” –Укрзалізниця” вже створила комісію, яку очолив головний інженер Київської дирекції залізничних перевезень “Південно-Західна залізниця” Олександр Миколюк.

«Комісією, з виїздом на місце було розглянуто можливість розміщення тунелю, який дасть змогу вирішити глобальну проблему з заторами на залізничному переїзді в смт Калинівка. Попередньо отримали погодження від Південно-Західної залізниці щодо будівництва тунелю, чекаємо на отримання технічних умов щодо його будівництва», – розповів Одинець.

За словами Одинця, на сьогодні вже виготовлена передпроєктна документація, «незабаром Калинівською селищною радою буде оголошено тендер на розробку проєктно- кошторисної документації та проходження експертизи на будівництво об’єкта «Будівництво транспортного тунелю під залізничними коліями з підходами в межах станції Васильків-1 смт Калинівка Фастівського району Київської області».

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що на Обухівщині в черговий раз обіцяють рекультивувати скандальну сміттярку.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #сесіяКОР #сесіяКиївськоїОбласноїРади #недостатнєфінансування #транспорт #Калинівка #переїзд #ВладиславОдинець #шляхопровід #міст #залізничнийпереїзд #ФастівськийРайон #Васильків #КалинівськаСелищнаРада #тендер #РозробкаПроєкту #БудівництвоТранспортногоТунелю #тунель #залізничніколії #станціяВасильків1 #смтКалинівка

 

Схожі записи

У Борисполі з рейок зійшов вантажний потяг

Київський та Білоцерківський онкологічні диспансери об’єднали

Ігор Кучма очолив Київську обласну лікарню

Напишіть коментар