8.5 C
Київ
29.03.2024
Київ Події Поліція

Обійми замість кладовища: У столичному метро дівчина була за крок до смерті

У Київському метрополітені зовсім юна дівчина стрибнула під поїзд метро на столичній станції “Льва Толстого”, – повідомляє Telegram-канал “Київський регіон”.

Очевидці повідомляють, що вона йшла коліями назустріч поїзду, який вже прибував на станцію. На щастя, машиніст встиг вчасно загальмувати.

Машиніст

вчасно загальмував

Поїзд зупинився перед самим заїздом на станцію, а до дівчини спустився чоловік і обійняв її. В поліції метрополітену підтвердили, що такий випадок дійсно був ними зафіксований.

“Правоохоронці отримали виклик, що дівчина стрибнула і перебуває на коліях. Вони швидко відреагували на повідомлення, сумісними зусиллями з працівниками метрополітену витягли дівчину з колії, викликали швидку, медики її оглянули. Тілесних ушкоджень не виявили. З нею все добре», – розповіли в поліції Київського метрополітену.

Обійми

замість кладовища

В поліції кажуть, що їм нічого невідомо про чоловіка, який спустився до дівчини. Можливо, це стороння людина або все ж таки її знайомий. В поліції також зазначили, що дівчина досить юного віку, а оскільки її здоров’ю нічого не загрожувало, то її вік не уточнювали.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Рік тому кадирівці окупували Бородянку. ВІДЕО

У Києві знайшли вкрадену гуманітарку із-за кордону

Схожі записи

Стрілянина на Володимирській біля СБУ. Відео

У семи районах Києва з’явилися 16 нових назв вулиць та провулків

У пожежі поблизу Макарова загинула людина

Напишіть коментар