13.3 C
Київ
26.04.2024
Бориспіль Логістика

Біля аеропорту “Бориспіль” будують сортувальний термінал за 1 млрд

“Ми доставляємо сотні мільйонів посилок на рік своїм клієнтам. Щоб вони завжди отримували відправлення швидко, Нова пошта інвестує у сортувальну інфраструктуру. Термінал біля аеропорту Бориспіль поєднає передові технології світової поштової логістики і зможе сортувати до 100 тисяч посилок на годину”, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт компанії-інвестора

На території нового терміналу буде розташовано сортувальну станцію для міжнародних відправлень, посилковий та вантажний корпуси, – коментує новину Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Термінал буде оснащений злітно-посадковою смугою для безпілотних літальних апаратів

Загальна площа терміналу складе 35 тис. кв. метрів. Для сортування посилок будуть використовуватись у три рівні 6 автоматизованих ліній від нідерландської компанії Vanderlande та литовської компанії Equinox. На останніх сортуватиметься дрібний вантаж до 2 кг.

Завдяки спеціальній технології автоматичної викладки посилок на конвеєр сортування дрібного вантажу відбуватиметься без використання людської праці. Додатково на терміналі буде запроваджена технологія відеоаналізу, яка максимально чітко розпізнаватиме посилки з пошкодженим маркуванням. Це допоможе покращити якість та цілісність доставки клієнтам.

Одночасно на терміналі зможе розвантажуватися та завантажуватися 220 автомобілів, які стануть частиною ланцюга естафетної логістики. Щоб зменшити викиди СО2 на терміналі буде впроваджена система «розумного» завантаження контейнерів посилками – Smart pack.

На терміналі буде

створено 300 робочих місць

Крім того, задля запобігання розповсюдження вірусних захворювань на терміналі буде встановлене спеціальне обладнання – камери моніторингу температури та фізичного стану працівників при вході та виході. Інвестиції в термінал складуть понад 1 млрд гривень. Будівництво триватиме у три етапи. Першу чергу компанія планує запустити до кінця 2022 року.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що активні дії мешканців Бориспільщини змусили владу району та області відмовитися від планів будівництва крематорію та мегацвинтаря:

Мега-кладовища на території Бориспільського району не буде – КОДА

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Бориспіль #аеропорт #НоваПошта #термінал #сортировка #погрузка #сортировочнийтермінал #інвестиція #1млрд #ОлександрБульба #СЕОНовоїпошти

 

 

Схожі записи

Судитимуть головного держінспектора митного поста “Бориспіль”

Кабмін погодив призначення очільників РДА у чотирьох районах Київщини

Секретар міськради Борисполя досі займає кабінет голови Бориспільської райради – Горковенко

Напишіть коментар