2.6 C
Київ
20.04.2024
Бориспіль Міська рада

ВПЕРШЕ У БОРИСПОЛІ – ПОЛТАВА

Вчора Бориспіль вперше відвідав відомий блогер, телеведучий, автор культової телепрограми «ВАТА-ШОУ» Андрій Карпов – більш відомий, як Полтава.

Він приїхав підтримати свого товариша – Володимира Борисенка, який на цьогорічних місцевих виборах балотується на посаду голови Бориспільської ОТГ від партії «Європейська Солідарність».

На фото: Володимир Горковенко, Андрій Карпов (Полтава) та Володимир Борисенко.

Під час зустрічі, на яку прийшли і пересічні бориспільчани, Борисенко поділився своїм баченням розвитку громади, аби вже у найближчій перспективі – життя її мешканців максимально наблизилось до європейського рівня. Однак зазначив: змінити ситуацію на краще – можна тільки усім гуртом. 

«Єдине, про що я хочу попросити усіх  – прийти на вибори і загітувати до цього якомога більше людей. За кого ви віддасте свій голос – обирати вам. Від себе ж можу сказати одне: ми абсолютно відкриті, у нас сильна команда, ми чітко заявляємо свою ідеологію, показуємо – хто ми є, і куди плануємо рухати – і нашу громаду, і Україну в цілому. І в нас є чіткий план реальних реформ.»

 Підтримав Борисенка і відомий «руйнівник фейків» Андрій Полтава. Закликавши присутніх «фільтрувати» інформацію і голосувати розумом, а не серцем. Оскільки усі виборчі кампанії в Україні – традиційно щедрі на «чорний піар» проти опонентів, різноманітні інформаційні «вкиди» і популізм. 

«Легко перемагати, коли ти можеш брехати. Ми не можемо брехати, ми не можемо обіцяти те, що ми не можемо виконати. Ми якщо кажемо, що будемо щось робити – то ми сто відсотків будемо  це робити. В цьому наша сила, в цьому наша «гра в довгу» – наш план довгостроковий, і ми будемо діяти за ним. Бо дійсно хотілося б, щоб наші міста були європейськими і щоб нам тут жилося комфортно. Але для цього треба докласти зусиль.»

Підсумував зустріч кандидат в депутати до обласної ради Володимир Горковенко. Побажавши перемоги на виборах – всій команді «ЄС».

«Ми працюємо не на словах, а на ділі. І в цьому можна легко переконатися, якщо проаналізувати нашу роботу за 5 останніх років… І в подальшому налаштовані – не на руйнацію, а на створення. Ми налаштовані – на конструктив.»

Вдячний нашому другу Андрію (Полтава) Карпову, який сьогодні провів спільну зустріч з мешканцями міста Бориспіль, і…

Опубліковано Володимиром Борисенком Вівторок, 13 жовтня 2020 р.

Схожі записи

В аеропорту “Бориспіль” виставлено на аукціон будівлю терміналу “С”

В Ірпіні водій маршрутки нецензурно вилаяв дітей

В Бориспільському районі незаконно продали землі на 65 млн гривень

Напишіть коментар