12 C
Київ
27.04.2024
Київська міська рада Київська обласна рада

У Київській міській раді хочуть чітко встановити межі столиці

У Київській міській раді створять тимчасову контрольну комісію з питань встановлення межі міста Києва та обговорення спірних питань, які виникають у результаті сусідньої діяльності деяких адміністративних одиниць Київської області, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт Київської міської ради.

Таке рішення прийняли вчора на пленарному засіданні сесії Київської міської ради. Рішення підтримали 93 депутати. За словами депутата Київської міської ради, заступника голови постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Миколи Конопелька, рішення сприятиме пришвидшенню встановлення межі міста Києва, а також вирішення спірних та проблемних питань, які виникають між містом Київ та окремими об’єднаними територіальними громадами Київщини.

Нагадаємо, вже повідомляв, що Кличко звинуватив Коцюбинське та Козин у зазіханні на землі Києва:

Кличко звинуватив Коцюбинське та Козин у зазіханні на землі Києва

«Основним завданням тимчасової комісії буде визначення подальшого плану дій щодо встановлення межі міста Києва відповідно до чинного законодавства. Водночас варто розробити шляхи розв’язання проблемних питань з сателітами столиці. Важливо погодити межі із адміністративно-територіальними одиницями Київської області, а також забезпечити підготовку комплекту документів і його подання за підписом Київського міського голови до Верховної Ради України для розгляду і прийняття рішення про встановлення меж міста Києва», – зазначив Микола Конопелько.

Вчора “Київський регіон” повідомляв, що в Обухові без дозволу риють кар’єр на популярному у місті озері:

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #МиколаКонопелько #межіКиєва #межіміста #Кличко #Коцюбинське #Козин #спірніземлі #розподіл

Схожі записи

Столичний кінотеатр Київська Русь чекає на капітальний ремонт

У Києві закинутий автопарк хочуть віднести до об’єктів культурної спадщини

Київський та Білоцерківський онкологічні диспансери об’єднали

Напишіть коментар