13.3 C
Київ
26.04.2024
Васильків Екологія Київська обласна рада

Поблизу Василькова підпалили знаменитий Казковий Яр

Вчора підпалили одразу в декількох місцях ландшафтний заказник місцевого значення «Казковий Яр», – повідомив у своєму дописі депутат Київської обласної ради Роман Титикало, відомий своєю активною природоохоронною діяльністю.

Як заявляє Роман Титикало, “на Київщині триває боротьба Великобугаївської громади із Васильківською місцевою владою: люди чинять спротив розвитку промислового кластеру на землях сільськогосподарського призначення, які оточені з усіх боків об’єктами природно-заповідного фонду – але мабуть з метою помсти вчора підпалили заказник”.

“Київський регіон” нагадує, що природну території площею 169,6472 га Київська обласна рада (КОР) оголосила Ландшафтним заказником місцевого значення “Казковий Яр” 21 березня 2023 року.

На Васильківщині люди вийшли захистити “Казковий яр” від асфальтного заводу

#Васильків #КазковийЯр #РоманТитикало

Підписуйтеся на наші новини:

Раніше “Київський регіон вже повідомляв, що обухівські волонтери закликають міськраду працювати швидше. З грудня по кінець лютого ми зібрали кількасот дронів, які вже направлені у 12 військових частин, де служать наші земляки, – розповів нам волонтер Валерій Воробець.

В той же час волонтер дивується, що міськрада досі не спроможна закупити комплектуючі для нових дронів, хоча кошти на це були виділені депутатами ще у січні.

 

 

Схожі записи

Київська обласна клінічна лікарня отримала нового гендиректора

У Голосіївському лісі поліція зупинила незаконні заїзди на мотоциклах

В облраді ініціюють перевірку стану водних об’єктів та гідротехнічних споруд

Напишіть коментар