10.4 C
Київ
24.04.2024
Бородянська ОТГ Велика окружна дорога Прокуратура

У Бородянці прокуратура відсудила 10 ділянок під Велику кільцеву дорогу

Бородянський районний суд задовольнив вимоги обласної прокуратури та вирішив повернути у власність держави землі, розташовані в районі Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на сайт відомства.

Таким чином, судом було скасовано розпорядження Бородянської РДА та державні акти громадян на право власності на земельні ділянки.

“У власність держави повернуто 10 га землі вартістю понад 11,5 млн грн”, – заявляють у прокуратурі області.

судом скасовано право власності

громадян на земельні ділянки

Прокуратурою встановлено, що у 2008 році Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження, яким схвалено генеральний напрямок проходження Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва. Тим же документом органам державної влади та місцевого самоврядування заборонено передавати в оренду, або відчужувати землі в зоні, відведеній для будівництва вказаної дороги.

Всупереч викладеному, посадові особи Бородянської райдержадміністрації надали у власність громадянам 10 земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на зазначеній території.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #БородянськаРДА #БородянськийРайоннийСуд #КиївськаОбласнаПрокуратура #прокуратуравідсудила #10ділянок #ВеликаКільцеваДорога

 

 

 

Схожі записи

Суддя з Київщини забув вказати у декларації квартиру

У Глевасі ініціюють публічне обговорення проекту Великої кільцевої

В Ірпені вважають, що нова об’їзна дорога покращить трафік у місті

Напишіть коментар