7.7 C
Київ
18.04.2024
Велика окружна дорога Укравтодор

Рух біля столиці по трасі Одеса-Київ буде ускладнений до вихідних

До 8 жовтня включно частина дороги у напрямку столиці буде перекрита, а рух здійснюватиметься однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси, – повідомляє “Київський регіон” з посиланням на Державне агентство автомобільних доріг України.

Дорожні служби радять водіям планувати маршрути з урахуванням обмежень та перепрошують за тимчасові незручності.

Дорожні служби перепрошують

за тимчасові незручності

Київський регіон” нагадує, що рамках співпраці три транспортні розв’язки будуються Укравтодором разом з міжнародними фінансовими організаціями.

Зокрема, на трасі М-05 Київ – Одеса – будуємо 2 розв’язки:

  • перша – поблизу с.Чабани;
  • друга – неподалік с. Віта-Поштова.

Зараз біля с. Чабани ведуться роботи на естакаді із встановлення спеціалізованого обладнання по лівій стороні за межами існуючої проїзної частини у напрямку Києва.

Далі будуть встановлювати тимчасові металеві опори на бетонному фундаменті, як зі сторони розділової смуги, так і з краю узбіччя. Потім на металеві опори будуть встановлені двотаврові балки, на які будуть зібрані формоутворювачі.

Всі ці види робіт передбачають використання важкої будівельної техніки з перекриттям дороги.

Читайте також у публікації “Київського регіону” про те, що у Вишгороді відкрилася виставка про затоплені села Київського моря.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #Укравтодор #розвязки #поліція #Чабани #ВітаПоштова #М05 #КиївОдеса #ВеликаОкружнаДорога

Схожі записи

В Ірпені вважають, що нова об’їзна дорога покращить трафік у місті

У Глевасі ініціюють публічне обговорення проекту Великої кільцевої

Кабмін виділив ще 100 мільйонів грн на дорогу з Києва до Козина

Напишіть коментар