2.1 C
Київ
20.04.2024
Бородянська ОТГ Екологія

На Бородянщині на поля масово вивозять рештки мертвих птахів

Екоцид на Бородянщині. На хутір Михайлівський везуть відходи, а саме послід та подрібнені туші курей, – повідомляє Погляд.

Місцеві жителі занепокоєні – на поле вантажівками вивозять послід та рештки мертвих курей. Сморід та навала мух робить нестерпним життя людей, чиї садиби знаходяться, буквально, у 100 метрах від поля.

Було свіже повітря, а зараз його

отруїли, – каже Леонід Міхайліченко

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Чоловік проживає неподалік поля, яке тепер більше схоже на сміттєзвалище. Раніше на цій території, як розповідає пан Міхайліченко, був літній табір відпочинку, площею у 17 гектарів. Зараз він занепокоєний, що цю ділянку засипають сміттєвими відходами.

На площі близько двох гектарів, побічні продукти тваринного походження лежать просто неба.

Людям вдалося привернути увагу голови Бучанської рДА ляшенка

Ситуація ускладняється і тим, що поряд розташовані будинки місцевих мешканців. Людям вдалося привернути увагу голови Бучанської районної державної адміністрації Миколи Ляшенко, який зібрав нараду, де вирішили зробити забори ґрунту, води та повітря на забрудненій території. Також зобов’язали агропідприємство, яке орендує дані поля, що усе звезене є дійсно добривом.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Схожі записи

У Бородянці прокуратура відсудила 10 ділянок під Велику кільцеву дорогу

Стартував відбір громад для участі в експериментальному проєкті проти паління сухостою

На Трипільській ТЕС стверджують про зменшення викидів у 50 разів

Напишіть коментар