12.6 C
Київ
24.04.2024
Велика окружна дорога Ірпінь

В Ірпені вважають, що нова об’їзна дорога покращить трафік у місті

В Ірпені проєктують та планують побудувати об’їзну дорогу до Києва, – повідомляє Київський регіон на допис www.kyiv.comments.ua.

Попередня вартість будівництва складає близько 600 мільйонів гривень, повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин. Об’їзна дорога дозволить спрямувати частину транспорту в мікрорайон Стоянка, щоб далі рухатися до Житомирської траси, а інша частина з об’їзної виїжджатиме на вулицю Університетську поблизу будівлі комунального підприємства “Ірпіньводоканал”.

Проєкт об’їзної дороги влада Ірпені планує подати на погодження наступного року

“Ірпінь гостро потребує нової траси, тому що понад половина транспортного потоку у місті складають автомобілі в напрямку Києва. Нова об’їзна дорога дозволить швидко дістатися до Академмістечка. Трафік на дорогах Ірпені перевантажується і через те що містом щодня рухаються на автомобілях мешканці сусідніх громад”, – зазначив Маркушин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Маркушин #Ірпінь #обїзднадорога #трафік #дороги

Схожі записи

Пласт привіз в Ірпінь Вифлеємський вогонь

За свята на Приірпінні зафіксували 10 нових випадків захворювань на коронавірус

Після виграного суду активістці спалили авто. Ірпінь

Напишіть коментар