8.7 C
Київ
28.03.2024
Броварська ОТГ

На Київщині при роботі у полі згорів комбайн. Відео

21-ша Державна пожежно-рятувальна частина м. Бровари оперативно відреагувала на повідомлення диспетчерської служби про загорання комбайну, – повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області.

Пожежа сталася на полі під час збирання врожаю пшениці в смт Калита. На місце події направлено особовий склад 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Калита та сільську пожежну команду села Семиполки.

Робота рятувальників на відео:

По прибуттю рятувальників на місце події виявилося, що на полі ТД «Укркартопля» загорівся комбайн марки «Case». Крім цього, постраждала ділянка поля з пшеницею, на яку перекинувся вогонь.

Менш ніж за годину пожежу було повністю ліквідовано. Як повідомляє ГУ ДСНС України у Київській області – загиблих та травмованих на місці не було.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Бровари #Калита #пожежа #ДСНС

Схожі записи

У Броварському районі побудують потужну птахофабрику

У Броварській ОТГ хочуть скасувати оренду двох ділянок на 2,3 га

На сесії Броварської міськради планують скасувати генплан Княжичів

Напишіть коментар