8.5 C
Київ
29.03.2024
Армія Броварська ОТГ

Під Броварами розпочалися військові збори резервістів району. Фото

Київський регіон” побував на відкритті навчальних військових зборів. В них приймають участь резервісти та військовозобов’язані Броварського району.

Більше про початок навчань дивіться у відео Євгена Цяпенка:

Учасники навчань вишикувались на урочисту церемонію відкриття зборів

“Я впевнений, що ці збори пройдуть плідно і по їх закінченню кожен з вас буде впевнений, що він виконає завдання почесне завдання по захисту України”, – заявив Сергій Пригода (Броварський об`єднаний міський військовий комісаріат).

 

Очільник Броварського району Павло Проскочило повідомив, що у Броварському районі розпочалися військові навчання з територіальної оборони, які будуть тривати до першого жовтня.

Основною метою таких заходів є підвищення рівня готовності підрозділів територіальної оборони для виконання завдань за призначенням, а також своєчасного реагування та вжиття необхідних заходів щодо охорони території та захисту населення Броварського району, – підкреслив в.о.голови Броварської РДА.

військові збори

Триватимуть до 1 жовтня

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що медикам вдалося гелікоптером врятували 7-річного хлопчика з села у Макарівському районі.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #БроварськийРайон #БроварськаміськаРада #БроварськаОТГ #військовізбори #резервісти #СергійПригода #ПавлоПроскочило #територіальнаоборона #захистнаселення

Схожі записи

Почалася евакуація з Ворзеля, Бородянки, Бучі, Ірпеня, Гостомеля до Києва. Фото

На передову передали нові пікапи та спорядження для наших бійців

Бригада імені Чорних Запорожців відсвяткувала річницю заснування

Напишіть коментар