5.6 C
Київ
19.04.2024
Кримінал Переяслав

Суд не зміг допитати обвинувачених у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі

Не вдалося допитати обвинувачених у справі вбивства 5-річного Кирила Тлявова. Суддя ухвалив заслухати додаткових свідків у процесі вже під час наступного засідання, – повідомляє журналістка “5 каналу” Олена Рибінська.

Цього разу слухати мали головного обвинуваченого Івана Приходька із СІЗО, поліцейського Володимира Петровця, його неповнолітнього сина та ще цивільного Дмитра Кривошею. Натомість засідання перенесли, бо до суду не зміг прийти старший брат Кирила Тлявова – 13-річний Денис.

Під час засідання з’явилися нові свідчення. У фільмі-рослідуванні журналістів “Суспільного” прозвучав коментар колишнього керівника Кагарлицького відділку поліції Андрія Медуниці. Адвокати обвинувачених просять долучити ці матеріали до справи та запросити Медуницю на засідання.

Також захист наполягає на проведенні додаткового допиту старшого брата Кирила – Дениса. Мовляв, його свідчення дворічної давності та теперішні відрізняються.

Київський регіон“ нагадує, що інцидент стався 31 травня 2019 року на Київщині, у Переяслав-Хмельницькому. Двоє правоохоронців напідпитку вирішили постріляти з вогнепальної зброї по металевих банках у людному місці. Поцілили в 5-річного хлопчика, який саме грався на дитячому майданчику неподалік будинку.

Дитину доправили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Діагностували тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, внутрішньомозкову гематому та перелом скроневої кістки. 3 червня дитина померла.

Підозрювані у вбивстві дитини – місцеві поліцейські Володимир Петровець та Іван Приходько і їхній знайомий – цивільний Дмитро Кривошея. Також у причетності до вбивства підозрюють й неповнолітнього – сина поліцейського Петровця.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Переяслав #вбивствоКирилаТлявова #поліцейські #суд

Схожі записи

В Ірпені затримано двох кілерів. Фото

З’явилося фото ймовірного вбивці трирічного сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва

В Українці політик обурився фактом продажу товару без чеку

Напишіть коментар