12.6 C
Київ
26.04.2024
Бровари

У Баришівці незаконно приватизували будівлі школи та лікарні

На Київщині прокуратурою ініційовано повернення двох об’єктів комунального майна вартістю понад 10 млн. гривень. Правоохоронці вважають, що вони були продані незаконно.

Господарським судом Київської області відкрито провадження у справах за позовами Броварської окружної прокуратури Київської області про визнання недійсними рішень про приватизацію двох об’єктів незавершеного будівництва комунального майна на території Баришівської селищної об’єднаної територіальної громади Київської області, договорів купівлі-продажу та витребування вказаного майна із незаконного володіння.

Встановлено, що приватною фірмою на Київщині приватизовано об’єкти незавершеного будівництва – будівлі школи та хірургічного комплексу районної лікарні загальною вартістю понад 10 млн. грн.

Прокуратурою виявлено порушення вимог чинного законодавства про освіту, оскільки об’єкти та майно державних і комунальних закладів освіти не підлягають приватизації чи використанню не за освітнім призначенням.

Наразі справа перебуває на розгляді в суді.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше Київський регіон вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київська_обласна_рада #Бровари

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

Двох туристів з Броварів три години шукали у Карпатах

Відео зухвалої поведінки дружини мера Броварів Сапожко у міськраді

Перестрілка в Броварах на Торгмаші. Відео

2 коментарі

Юрій 13.07.2021 о 13:28

Так Бровари чи Баришівка?

Відповіcти
КИЇВСЬКИЙ РЕГІОН 13.07.2021 о 14:46

Баришівка Броварського району

Відповіcти

Напишіть коментар