9.8 C
Київ
25.04.2024
Бориспіль

Депутата від ОПЗЖ у Борисполі обрано заступником мера

Депутата міськради від ОПЗЖ Євгенія Грону обрано заступником міського голови. Щойно на черговій сесії міськради було включено додатково до порядку денного питання обрання заступником міського голови депутата Євгенія Миколайовича Грону.

Міський голова Володимир Борисенко чомусь акцентував увагу, що Євгеній Миколайович в колишній каденції був представником партії БПП, а тепер “Європейська солідарність”. Проте, не наголосив, що на сьогоднішній день депутат представляє партію ОПЗЖ.

За питання обрання Євгенія Грону проголосували першим з усіх.

“За” 34 депутати – більшість присутніх

Проголосували за призначення Грону 34 депутати з 38 присутніх. Дещо не очікувано за це призначення повним складом підтримала фракція партії “Голос”. Сам Євген Грону з батьком-депутатом не голосували через конфлікт інтересів.  Не голосували і два депутати від партії “Європейська солідарність”, але решта депутатів фракції були за Євгена Грону і це вже викликало жорстку реакцію зі сторони керівництва партії на Бориспільщини:

“Голосування депутатів фракції «Європейська солідарність» у Бориспільській міськраді за представника окупаційної платформи за життя Євгенія Грону – це плювок у мешканців бориспільської громади. За результатами цього ганебного голосування будуть прийняті кадрові рішення. Фракція буде оновлена. До міськради мають пройти ті, хто не буде торгувати довірою виборців” – звучить в офіційній заяві “ЄС Бориспільщини”.

Нагадаємо, що про сьогоднішні події “Київський регіон“ повідомив ще вчора: У Борисполі завтра у вівторок на сесії міськради планують призначити заступником міського голови одіозного депутата з ОПЗЖ Євгена Грону.

Також, редакції “Київського регіону“ стало відомо, що це вже, як мінімум, третя спроба призначити одіозного депутата на посаду заступника мера.

Так, Іван Жеведь ще у травні повідомляв про такі плани:

  • Не повірите. Ніколи не було такого і ось знову. Я вже писав, що мер Борисполя від ЄС Володимир Борисенко хоче поставити своїм заступником Євгена Грону з ОПЗЖ. Минулого разу , завдяки, суспільному розголосу, цього не сталося. Тому тепер буде друга спроба. Голосувати планують на найближчій сесії міськради, на тому тижні, – інформував Жеведь.

міський голова Борисенко планує винести питання голосування за Євгена Грону з голосу

Також, ще вчора “Київський регіон“ повідомляв, що питання Грону в порядку денному сесії немає і міський голова Володимир Борисенко буде виносити питання голосування за Євгена Грону з голосу.

Читайте також, як у Баришівці голову ОТГ Олександра Вареніченко примусово вивели з селищної ради під час сесії.

керівники міськради провели мобілізацію депутатів Бориспільської міської ради

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше Київський регіон вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київська_обласна_рада #Бориспільська_міськрада  #Володимир_Борисенко #Владислав_Байчас #Євген_Грона #ОПЗЖ #АТО #конфлікт

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

Біля Борисполя поліція зупинила трактор яким керував чоловік без прав

На Бориспільщині заборонили діяльність російської церкви

Поліція знайшла неповнолітніх, які викрадали каналізаційні решітки

Напишіть коментар