11.5 C
Київ
24.04.2024
Бориспіль Міська рада

У Борисполі планують призначити заступником мера депутата з ОПЗЖ

У Борисполі завтра у вівторок на сесії міськради планують призначити заступником міського голови одіозного депутата з ОПЗЖ Євгена Грону. Про це “Київський регіону“ ексклюзивно розповіло джерело у міськраді Борисполя.

Також, редакції “Київського регіону“ стало відомо, що це вже, як мінімум, третя спроба призначити одіозного депутата на посаду заступника мера.

Так, Іван Жеведь ще у травні повідомляв про такі плани:

  • Не повірите. Ніколи не було такого і ось знову. Я вже писав, що мер Борисполя від ЄС Володимир Борисенко хоче поставити своїм заступником Євгена Грону з ОПЗЖ. Минулого разу , завдяки, суспільному розголосу, цього не сталося. Тому тепер буде друга спроба. Голосувати планують на найближчій сесії міськради, на тому тижні, – інформував Жеведь.

міський голова Борисенко планує винести питання голосування за Євгена Грону з голосу

Наразі, цього питання в порядку денному сесії немає. За інформацією, яку ексклюзивно повідомили  “Київському регіону“, міський голова Володимир Борисенко планує винести питання голосування за Євгена Грону з голосу.

Читайте також, як у Баришівці голову ОТГ Олександра Вареніченко примусово вивели з селищної ради під час сесії.

керівники міськради проводять мобілізацію депутатів Бориспільської міської ради

Прямо зараз мер Борисполя та секретар міськради Владислав Байчас проводять мобілізацію депутатів Бориспільської міської ради.

За нашою інформацією мобілізацію на сесію проводять і патріотично налаштовані сили та учасники АТО. Останні також планують взяти активну участь у засіданні міськради.

мобілізацію на сесію проводять і патріотично налаштовані сили та учасники АТО

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше Київський регіон вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Київська_обласна_рада #Бориспільська_міськрада  #Володимир_Борисенко #Владислав_Байчас #Євген_Грона #ОПЗЖ #АТО #конфлікт

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

У Переяславі депутати намагалися восьмий раз протягнути на сесії сумнівний проект на освітлення

Карта ремонтів: на що було витрачено 900 млн гривень у Броварах?

Хочу перетворити Бориспільський район на інвестиційний хаб, – Горковенко

Напишіть коментар