10 C
Київ
29.03.2024
Бориспіль Школа

Каналізаційні люки у Борисполі крадуть школярі

Останнім часом на бориспільських дорогах зникають решітки на колодязях зливної каналізації. Виявилося, що хуліганством займаються старшокласники місцевих закладів освіти.

Вандали в Борисполі — не новина для міста, але серед них навіть діти. На нараді міського голови 20 січня представники ГФ «Сектор Безпеки» презентували відео, на якому видно, що решітки із зони зливної каналізації на проїжджих частинах зламують старшокласники.

За словами представників ГФ, відео знято з камер, які встановлені за їхньої ініціативи. «У ніч із 18 на 19 січня під час патрулювання вулиць екіпажем Сектору Безпеки в районі пішохідного переходу вулиць Глибоцька та Небесної Сотні було виявлено відсутність решіток на п’яти колодязях. Одну із них було вкрадено, решта — вкинуті до колодязів. Вдалося дістати дві решітки та встановити їх на місце. Решту діставали із патрульною поліцією», — повідомив  Богдан Меташоп.

«Переглянувши записи камер спостереження, ми здивувалися, що даною справою займаються діти», — наголосив представник Сектору Безпеки.

Вартість завданих збитків підраховується. Особи малолітніх хуліганів встановлюються, винні будуть притягнуті до відповідальності. На наступній нараді міського голови, 27 січня, поліція обіцяє надати інформацію про причетних до порушень.

Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук повідомив, що сам піде до шкіл і разом із представниками управління освіти проведе роз’яснювальну роботу серед старшокласників.

Тетяна Павленко, керівник управління освіти та науки Бориспільської міської ради повідомила, що 23 січня на нараду керівників закладів освіти буде запрошено представників ГФ «Сектор Безпеки».

Схожі записи

У Борисполі скаржаться на непрацюючий світлофор

Школи Київщини долучилися до кампанії “В укриттях із підтримкою знаменитостей”

У Вишгородському районі восьмеро школярок отруїлися антисептиком

Напишіть коментар