11.5 C
Київ
24.04.2024
Транспорт

Приміські залізничні перевезення Kyiv City Express стартують у серпні

Запуск проєкту приміських залізничних перевезень City Express у Києві з оновленими поїздами має відбутися у серпні. Про це сказав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час виступу на форумі “Україна 30. Міжнародна політика”.

“Перший проєкт — це буде Kyiv City Express, він вже працює, ми зараз запускаємо, у тестовому режимі дивимось. Ми отримаємо на випробування кілька потягів і цього року, сподіваюсь, це буде у серпні, почнемо працювати” – зазначив Тимошенко.

Тимошенко розповів, що зараз Україна співпрацює з кількома відомими у світі компаніями, які займаються проєктами City Express, для запуску такого проєкту у Києві, Харкові та Дніпрі.

“Це три найбільші агломерації, які є навколо цих міст. Ми займаємося тим, щоб люди могли доїжджати з інших міст, які знаходяться неподалік, до Києва, Харкова і Дніпра швидко і комфортно”, – заявив заступник керівника ОП.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #Приміські_залізничні_перевезення #Kyiv_City_Express #Кирило_Тимошенко

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

У Києві перевізники узгодили умови нових стандартів у маршрутках

Перелік вулиць Києва де буде дозволений рух зі швидкістю до 80 км/год

Понад 200 разів порушень габаритних норм за місяць – Гончарук

Напишіть коментар