14.8 C
Київ
26.04.2024
КОДА Транспорт

На Київщині може знизитися вартість проїзду у маршрутках

На Київщині вдалося розпочати процес зниження тарифів на проїзд в приміському пасажирському транспорті. Як повідомляють у Київській обласній державній адміністрації, очільник КОДА Василь Володін провів зустріч з перевізниками, під час якої попередньо домовилися про зниження тарифів.

Київський регіон“ нагадує, що підвищення відбувались протягом 2021 року. За результатами домовленності, тепер таке підвищення не може перевищувати 15-18%.

«Наразі вже знижено тарифи на 9 маршрутах. Це розумний компроміс, який враховує економічні реалії, в яких працюють перевізники, та можливості населення оплачувати їх послуги. Вважаю, що решта надавачів послуги також мають з розумінням поставитися до платоспроможності людей та переглянути тарифи», – підкреслив голова Київської ОДА Василь Володін.

За даними управління пасажирських перевезень Київської облдержадміністрації, скорочення вартості проїзду відбулося на наступних напрямках:

  • Вишневе – Київ; Боярка – Київ;
  • Васильків;
  • Криве Озеро – Київ;
  • Ірпінь – Київ;
  • Чабани – Київ;
  • Петрівське – Київ;
  • Крюківщина – Київ АС Київ;
  • Крюківщина – Київ АС Південна.

Збільшення вартості проїзду на жодному із перелічених напрямків не перевищує 18 %.

 

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #КОДА #ВасильВолодін #маршрутки

Схожі записи

Як не стати жертвою шахраїв на Столичному авторинку

Реконструкцію для міськради Вишневого визнали недоцільною

На Київщині розвиватиметься медичний туризм – КОДА

Напишіть коментар