13.3 C
Київ
26.04.2024
Вишгород Районна рада

Вишгородська райрада висловила недовіру своєму голові Анісімову

Сьогодні засіданні чергової сесії Вишгородської районної ради депутати висловили недовіру своєму голові Андрію Анісімову. Депутати звинуватили голову у бездіяльності, унаслідок якої зірвано процес передачі майна громадам.

“За” відставку Анісімова проголосували 27 депутатів з фракцій “Слуга народу”, “Європейська солідарність”, “За Майбутнє” та ОПЗЖ. Проти відставки були лише 2 депутати з присутніх, на той момент 29-х. Голосування про відставку намагалися зірвати фейковим мінуванням будівлі.  Під час перерви, під час якої шукали вибухівку, голова Андрій Анісімов та його заступники залишили зал. Відставка голови райради голосувалася у його відсутність.

Вже голова Вишгородської районної ради Андрій АНІСІМОВ заявив, що “частина депутатів вдалася до протиправних дій і скориставшись обставинами продовжили зібрання без участі голови та заступника голови ради. Те, що відбувається зараз у сесійній залі, не можна назвати інакше як силова зміна керівництва ради. Мною вже подані відповідні заяви до Національної поліції та Служби безпеки України з тим, щоб вони дали оцінку діям цієї групи депутатів, очолюваної Михайлом Якимчуком та Мариною Ганіцькою”.Головне питання, що хвилювало цю групу, вирішити питання про припинення повноважень голови  та заступника голови ради. Інакше це не можна розцінити, бо коли стояло питання про внесення на розгляд додаткових питань про передачу майна у територіальні громади, депутати з означеної групи їх не підтримали, – вважає пан Анісімов.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон“ тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон“ вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Також, “Київському регіону“ стало відомо як саме будуть розподілені автомобілі швидкої допомоги по медзакладах Київщини.

#Київська_область #Київщина #Київський_регіон #ВишгородськаРДА #Анісімов #Дзюба

Фото з відео у мережі фейсбук

Схожі записи

На Київщині засуджено осіб, які живцем поховали свого товариша

Мешканці ОЗ «Межигір’я» вважають що їх безпідставно і принизливо образили

Кількість загиблих у Вишгороді зросла до п’яти осіб

Напишіть коментар