13.8 C
Київ
22.04.2024
Міська рада ОТГ Президент Районна рада Селищна рада

Партія Порошенка йде на місцеві вибори з командою професіоналів і патріотів

ОПЗЖ – вороги України, «Слуга народу» – опоненти-дилетанти: партія Порошенка йде на місцеві вибори з командою професіоналів і патріотів 

Партія «Європейська Солідарність» йде на місцеві вибори з командою, яка об’єднала патріотів з різних політичних сил, професійних, рішучих і проєвропейських лідерів. Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни – про це говорили учасники з’їзду партії, який відбувся у Києві.

«Європейська Солідарність» стає центром об’єднання демократичних сил – досвідчених та нових політиків, які поділяють ідеологію партії. Команди «Європейської Солідарності» в обласні та міські ради очолять знакові особистості – зокрема, ті, хто добре знає, що таке європейські цінності, бо надто сильно відчули на собі російську реальність. Серед них – політв’язні Кремля Роман Сущенко та Володимир Балух. Останній, за даними телеграм-каналу На районі буде першим номером у виборчому списку “Європейської солідарності” до Київської обласної ради.

«Я поділяю цінності «Європейської Солідарності», а це відповідальна, відкрита, правова, суверенна держава. Це прозора і чесна влада, це успішні громадяни, це сильні громади, потужна армія, ефективні спецслужби. Це інновації, традиції, екологічна, здорова земля. Це щасливі родини, батьки і діти. Я за Україну без дилетантизму і популізму», – наголосив Роман Сущенко, котрий балотується до Черкаської міської ради.

У партії Порошенка кажуть, що єропейські стандарти мають бути впроваджені у кожній громаді. У «ЄС» наполягають на збереженні єдиного податку для всіх груп, які на ньому працюють, а також зниження ЄСВ для тих підприємств, у яких частка витрат на зарплату перевищує 50%. У Порошенка також пропонують трирічний мораторій на нові податки чи збільшення ставок існуючих після впровадження податку на виведений капітал.

Партія «Європейська Солідарність» бере під контроль вчасну індексацію пенсій, а також вимагає повернути освітянам 5 мільярдів гривень, які в них забрала влада; підвищити зарплату вчителям на 40-70%, як це було ухвалено ще за каденції п’ятого Президента.  

До команди «Європейської Солідарності» приєднались активісти з інших політичних сил. Зокрема, Волинський штаб партії очолила волонтерка Юлія Вусенко, депутат Луцької міськради від «Самопомочі». У Полтаві від «ЄС» йде громадська активістка Юлія Городчаніна, яка раніше балотувалась до парламенту від партії «Голос». Юлія наголошує: зараз не на часі патріотам шукати поміж себе ворогів, треба об’єднуватись.


«Чому я тепер у «Європейській Солідарності»? Я вважаю, коли під загрозою державність України, всі українські, проєвропейські політичні сили і рухи мають об’єднуватися, а не шукати поміж себе ворогів. Якщо національно-патріотичні сили не об’єднаються і не згуртуються, Росія і проросійські сили в українській політиці знищать їх поодинці. Тому ми маємо збудувати дуже потужну коаліцію проукраїнських і проєвропейських сил на місцевих виборах», – говорить Юлія Городчаніна.

Народний депутат попередніх скликань від «Народного фронту» Леонід Ємець теж наголосив, що сьогодні в умовах капітулянтської політики діючої влади необхідно створити єдиний патріотичний фронт. 

Задля боротьби з проросійським реваншем списки до обласних рад очолять народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» Михайло Забродський та Іванна Климпуш-Цинцадзе.

 


«Для нас принципово важливо мати свої фракції в усіх обласних радах. Тому що це позиція, яка має об’єднувати країну, і це має показати, що в нас є загальноукраїнські партії і є та стратегія, ідеологія, яка є об’єднуючою для країни. Ми чудово розуміємо, що багато місцевих мерів, які були в нашій команді і які стали успішними мерами завдяки нашій реформі децентралізації, вони змогли зробити ті перетворення і сьогодні користуються підтримкою виборців – ми будемо поважати позицію виборців. Наш пріоритет буде все-таки на обласних радах, де списки будуть очолювати достатньо символічні і сильні люди», – говорить народна депутатка Вікторія Сюмар.

«Від результату цієї загальнонаціональної кампанії залежить доля країни. Насамперед ми повинні сформувати потужні фракції «Європейської Солідарності» в усіх облрадах. Але особливо це важливо в південних та східних регіонах – для забезпечення унітарності країни, боротьби з ідеями федералізму та проявами сепаратизму», – наголосив у своєму виступі п’ятий Президент, лідер партії Петро Порошенко.

«Наше завдання там – мінімізувати результат ОПЗЖ. ОПЗЖ – це ворог, це п’ята колона, яка свідомо працює на Росію, на Москву, на Кремль, на Путіна. Щодо «Слуг», це – наші політичні опоненти. Вони – дилетанти, нездатні керувати країною. Вони розвалили управління державою, і несуть таку ж загрозу для місцевого самоврядування», – зауважує Порошенко.

«Україна – сильна. Вона має достатній запас міцності, щоб  вистояти супроти ворогів. І щоб придбати імунітет, який захистить від випадкових людей, яких іронія долі підняла до вершин влади. Україна буде європейською державою, членом Євросоюзу та НАТО», – переконаний лідер «Європейської Солідарності».

Схожі записи

ВПЕРШЕ У БОРИСПОЛІ – ПОЛТАВА

В Українці сесію міськради завтра проведуть у приватній квартирі. Документ

Патріарх Варфоломій і Митрополит Епіфаній відзначили роль Порошенка у створенні ПЦУ

1 коментар

Долой мафию! 21.09.2020 о 04:36

В Украине нет ни одной настоящей политической партии. Есть огромный симулякр, состоящий из щупалец одного и того же спрута — мафиозно-олигархической системы. Это отдельная неприкасаемая каста с условным названием “элитка”, которая контролирует все партии и сохраняет реальную власть при любых раскладах. Фактически это оккупационный, антинародный режим. Все партии — имитационного типа. Идеологии служат в качестве декораций, прикрытия. Декларируемые цели не имеют ничего общего с реальной целью — получить доступ к госбюджету, который рассматривается исключительно в качестве кормушки. Есть имитации разного направления — псевдодемократические, псевдонационалистические, псевдоантиолигархические, псевдочестные и т.д. Все эти имитационные сообщества подобраны таким образом, чтобы удовлетворить запросы разных сегментов населения, но ни в коем случае не делать того, что они декларируют. Народ рассматривается только как инструмент для реализации основной задачи элитки — обогащение. Проще говоря, оккупационный антинародный режим держит украинский народ за быдло, лохов и овец для стрижки. А страна рассматривается ими как территория для зарабатывания денег. Выборы ничего не решают, они могут привести к ситуативному доминированию того или иного клана, но народ остаётся в рабстве и бесправии независимо от того, кто будет победителем на выборах. Государственные институты больше имитируют деятельность, чем работают
на самом деле. Народ просто водят за нос с помощью СМИ, создавая видимость, что народ на что-то всерьёз влияет (на самом деле нет). Антинародная властная верхушка (элитка) искусственно стравливает простых людей между собой, используя территориальные, религиозные, национальные, языковые, мировоззренческие различия, чтобы отвести угрозу от самой элитки. И пока простые люди конфликтуют друг с другом, верхушка обогащается и крепнет. Так что бороться нужно за изменение самой системы, модели функционирования государства, за наполнение реальным содержанием конституционного принципа: народ — источник власти. Выборы надо проводить гораздо чаще, можно раз в 3 года, чтобы не приходилось долго ждать, если народные избранники не оправдывают оказанного им доверия. Убрать имущественную дкриминацию кандидатов в виде денежного залога. Возможности по ведению агитации должны быть равны. Нельзя назвать равными такие условия, когда одного кандидата круглосуточно показывают по рейтинговым телеканалам, а другому дают какие-то формальные минуты за всю предвыборную кампанию. И таких барьеров, создающих тепличные условия для одних и неодолимые препятствия для других — огромное множество. В итоге выборы превращаются в профанацию, где всё решают денежные мешки. Кто больше заплатит — тот и чемпион! Деньги — реальный источник
власти, а не народ (как указано в Конституции).

Відповіcти

Напишіть коментар