7.8 C
Київ
17.04.2024
Київська обласна рада Ржищівська ОТГ

Музей «Букринський плацдарм» передадуть на баланс обласної ради

Після передачі Національного музею-меморіальний комплекс «Букринський плацдарм» з балансу Обухівської районної ради на баланс Київської обласної ради стане можливим вирішення питання влаштування нових східців до пам’ятника, разом з майданчиками відпочинку, лавками та іншими елементами благоустрою,- інформує сайт Кагарлик.City, з посиланням на офіційну сторінцу Ржищівського міськвиконкому.

Як зазначається у повідомленні, за ініціативи депутата Київської обласної ради Руслана Кузьменка, було запропоновано передати даний комплекс на баланс Київської обласної ради з метою його якісного утримання.

На сьогодні меморіал від Кагарлицької райради перейшов у відання Обухівської районної ради. Обухівська райрада не може утримувати цей комплекс в зв’язку з певними законодавчими заборонами та невідповідністю повноважень. Фактично, райрада мала б передати даний об’єкт на баланс Ржищівської міської ради. Але громаді було б надзвичайно складно утримувати такий об’єкт, фінансування якого в рік обходиться в суму біля 2 млн. гривень.

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Фото з мережі Інтернет

Схожі записи

Робота Київської облради буде продуктивною – Наталія Гунько

На Київщині гелікоптером доставили до лікарні першого пацієнта

У Київській облраді намагаються врятувати комунальні медзаклади

Напишіть коментар