10 C
Київ
29.03.2024
Відео Київська міська рада Київська обласна рада КМДА КОДА Коцюбинське

Представники Коцюбинського влаштували скандал в облраді. Відео

Сьогодні на сесії Київської обласної ради відбувся аж занадто жвавий та гучний розгляд питання схеми планування території Київської області, – повідомляє “Київський регіон” з місця подій.

Сталося це тому, що багато хто це питання напряму пов’язує з межами селища Коцюбинське та долі Біличанського лісу. Чи стане цей ліс територією громади селища, чи відійде Києву, чи залишиться таки в межах Київщини з іншим статусом – наразі, ще достеменно з’ясувати не вдалося. І справа не у голосистій протидії розгляду цього питання представниками Коцюбинського, а банально в тому, що навіть на прийняття рішення про розгляд схеми планування територій Київщини на цьому засіданні сесії не хватило депутатських голосів.

Перед голосуванням присутнім представникам Коцюбинського намагалися роз’яснити суть питання і заступник голови облради Ярослав Добрянський і депутат облради Ярослав Москаленко. Але дискусії не було – звучали, в основному, звинувачення у ту чи іншу сторону стосовно бажання забудувати Біличанський ліс багатоповерхівками.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Більш детально дивіться на наших відео з місця подій:

До цього бурхливого епізоду на сесії сторони доволі коректно обмінювалися своїми думками з приводу доцільності розгляду питання схеми планування території Київської області.

Спочатку свою позицію озвучив депутат обласної ради Олег Корбан – відео:

Після цього слово взяв депутат обласної ради Роман Титикало – відео:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КМДА #схемаплануваннятериторій #Коцюбинське #БіличанськийЛіс #НаталіяГунько #ЯрославДобрянський #ГеоргійЦагареішвілі #ОлегКорбан #ЯрославМоскаленко #Даніш #Федорів #скандал

Схожі записи

У Київському зоопарку народилося рідкісне дитинча. Відео

Перелік вулиць Києва де буде дозволений рух зі швидкістю до 80 км/год

У Київській облради при вимкнутому світлі обирають нового керівника. Відео

Напишіть коментар