11.5 C
Київ
25.10.2024
Миронівка Міська рада

У Миронівці створюють дієву антикорупційну програму. ВІДЕО

У Миронівці, за участю громадськості, створять антикорупційну програму для міської ради. Я абсолютно не терпимий до будь-яких проявів корупції. Наше завдання боротися не з персоналіями, а загалом з таким явищем.

Для мене це принциповий момент, – заявив на початку наради перший заступник міського голови Дмитро Жукотанський. Контролюватися розроблена антикорупційна програма має небайдужими жителям Миронівської громади, громадськими діячами та представниками органів місцевого самоврядування.

ВІДЕО:

Але це мають бути обізнані та компетентні люди, – вважає Юлія Омельченко, керівник Благодійного фонду “Сильні та незламні”. Така антикорупційна програма буде позитивно впливати на репутацію громади та її інвестиційну привабливість.

Має бути реструктуризація суспільної думки стосовно функцій Миронівської міської ради. Тому що люди сприймають її як комунальне господарство, яке лише обслуговує і ремонтує. А має сприйматися як менеджерська організація, діяльність якої спрямована на залучення інвестицій у громаду та створення робочих місць, – громадський діяч Михайло Карпенко.

Ця програма не має створюватися “під когось”, а бути ефективною та дійсно робочою. Вона має бути створена під чесність, прозорість і законність. Хто б не був на позиції голови міської ради, першого заступника чи секретаря – всі вони мають розуміти, що працювати потрібно виключно в рамках закону», – зауважив Дмитро Жукотанський.

Підписуйтеся на наші новини:

Миронівка вимагає змін: стадіон “Колос” перебуває в катастрофічному стані

Захисників на Харківському напрямку фронту провідали земляки з Миронівщини

У Миронівській громаді занепокоєні криміногенною ситуацією у селах

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

У Миронівці будуть створені два екологічні заказники

Кандидат в мери Борисполя Борисенко потролив опонентів

Обухівська лікарня завтра: розвиток чи зубожіння

1 коментар

віктор 14.06.2024 о 01:34

Без відродження ОРГАНІВ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ з надзвичайними повноваженнями НІЧОГО НЕ БУДЕ !!!!!!!! Народ повинен мати можливість РЕАЛЬНО контролювати владу і абсолютно всі державні структури !!!!!!!!

Відповіcти

Напишіть коментар