7.6 C
Київ
19.04.2024
Інфраструктура Міська рада Переяслав

У Переяславі депутати намагалися восьмий раз протягнути на сесії сумнівний проект на освітлення

НЕФКО-“ЛОМКА”, або як за кредит без проекту й кошторису вже восьмий раз проголосували переяславські депутати

Як повідовляє переяславське видання «Діловий Переяслав», 28 листопада вже восьмий раз! міському голові Тарасу Костіну не вдалося протягнути сумнівне запозичення від НЕФКО , яке, мовляв, піде на освітлення частини Переяслава. Не вистачило одного голосу. Про ці баталії нами вже писано-переписано.

Нині, як і обіцяли, покажемо своїм читачам поіменне голосування депутатів міської ради, яким жителі міста довірили приймати в органі влади  відповідальні рішення від свого імені, адже питання цього запозичення дуже резонансне в Переяславі.

Отож, як сказано вище, для того, щоб взяти кредит НЕФКО, не вистачило одного голосу, а саме голосування з цього питання проводилося вже восьмий раз і виглядало так:

За те, щоб взяти запозичення, причому без проекту та детального кошторису, “ЗА” проголосували: Аракелян О.М., Гура М.М., Калашник О.Г., Костін Т.В., Мусієнко В.М., Розовик О.І., Щукін В.В., Дубович В.М., Гайдак В.Г., Гриценко А.М.,  Лукашевич О.М., Михняк О.Б., Нестеренко В.М., Ружановська Л.В., Чорний О.М., Шинкар Ю.С., Юденко В.М.

Схожі записи

Досвід роботи інклюзивно-ресурсного центру Тетіївської ОТГ

В Ірпені міськрада незаконно обмежує діяльність квартальних комітетів

Пам’ятка водіям на зимовий період

Напишіть коментар