12.1 C
Київ
22.04.2024
РДА Українка

Що буде з містом Українка після зупинки Трипільської ТЕС

Трипільську ТЕС, яка забезпечувала електроенергією майже 3 млн людей, було сильно пошкоджено унаслідок масованої атаки рф у ніч на 11 квітня.

“Вона була обстріляна балістичними ракетами, надзвуковими ракетами. Частина була збита, частина, через брак ракет для ППО, просто зруйнувала цю станцію, – повідомив голова наглядової ради ПАТ “Центренерго” Андрій Гота. Поки, з огляду на сприятливу погоду, споживачі електроенергії ще не відчують значних перебоїв зі світлом, проте вимкнення можуть початися ближче до літа. Навіть уявити складно, що буде зимою, тому що зимою – найскладніший період”, – резюмував Гота.

Важливим є і те, що місто Українка, на території якої і розташована Трипільська ТЕС, повністю залежить своїм теплозабезпеченням зруйнованій станції.

Як виживатиме місто Українка після “зупинки” Трипільської ТЕС – в ексклюзивному коментарі начальника Обухівської військової адміністрації Миколи Кравчука медіапроєкту “Київський регіон”

В новому опалювальному сезоні 2024-2025 років всі жителі міста Українка будуть забезпечені теплом, гарячою водою та світлом, – запевнив Микола Кравчук.

Фото – ДСНС.

Підписуйтеся на наші новини:

У Макарові лікарі “Охматдит” обстежили дітей, які втратили батьків під час війни

У Таращанській громаді відкрили сучасний дитячий ігровий комплекс

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

У місті Українка люди обурені наслідками встановлення новорічної ялинки

На Обухівщині за добу вдалося знайти викрадену автівку. Відео

На Білоцерківщині підтвердилися факти сказу у домашніх тварин

Напишіть коментар