6.9 C
Київ
12.05.2024
Тараща

Поливаний понеділок у Таращі відзначили Великоднім концертом. ВІДЕО

Поливаний понеділок – його традиції дійшли до нас із часів Київської Русі, коли люди протягом трьох днів обливалися водою. Зараз же це триває один день, але назва свята закріпилася.

«Великоднє єднання» у Таращанській громаді стало не лише святом культури та традицій, але й важливою подією, яка об’єднала людей для допомоги армії.

Відео:

Під час заходу відбувся великодній концерт, у якому взяли участь місцеві таланти, із виконанням народних пісень та танців. Присутні також мали змогу насолодитися веснянками та гаївками, а для найменших гостей були організовані етноігри та забави.

В рамках програми заходу відбулося дегустаційне шоу «Найсмачніша паска», де кожен міг скуштувати різноманітні варіанти цієї святкової випічки.

Однією із найважливіших подій був благодійний аукціон великодніх виробів від майстринь громади на підтримку Збройних Сил України. Це стало не лише можливістю придбати унікальні речі, але й підтримати важливу справу.

Підписуйтеся на наші новини:

На території Таращанської громади з’явилася Алея Слави. На жаль, вже не перша, адже незалежність нашої держави, зі зброєю в руках, захищає не одна тисяча жителів Таращанщини.

Відео обов’язкове для перегляду, щоб не забувати завдяки кому ми живемо:

У Макарові лікарі “Охматдит” обстежили дітей, які втратили батьків під час війни

У Таращанській громаді відкрили сучасний дитячий ігровий комплекс

Схожі записи

У Таращі відновлять стару будівлю ліцею

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Черговий позашляховик на фронт підготували у Таращі

Напишіть коментар