17.5 C
Київ
28.04.2024
Київський регіон Суспільство Тараща

У Таращанській громаді відкрили сучасний дитячий ігровий комплекс

У Таращі відбулося урочисте відкриття нового дитячого майданчика, спорудженого завдяки співпраці Таращанської міської ради та благодійного фонду “МХП-Громаді”, який став особливим дарунком для маленьких мешканців.

Новий ігровий комплекс не лише принесе радість дітям, але й сприятиме їхньому фізичному розвитку. Громада отримала грант як переможець Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив “Час діяти, Україно!” у 2023 році, що стало ключовим кроком у здійсненні цього проєкту для громади.

Більше у відео Євген Цяпенко:

ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК
ВІД БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ

Обладнання для ігрового комплексу було закуплено на умовах співфінансування та встановлено силами нашого КП “Таращаблагоустрій”, – розповів міський голова Таращі Михайло Кривошеєв.

Обладнання було закуплено на умовах співфінансування – мер Таращі Михайло Кривошеєв

Також мер Таращі зауважив, що в подальшому планується розширення ігрової зони для дітей.

Регіональний менеджер благодійного фонду “МХП-Громаді” Зіновій Лялюк відзначив: “Приємно, що вдалося реалізувати в такому гарному місці такий красивий майданчик проєкт для діток. Крім дитячого майданчику, благодійний фонд реалізував вже декілька проєктів у Таращі в медичній та культурній сферах.

Благодійний фонд “МХП-Громаді” реалізував вже декілька проєктів у Таращі в медичній та культурній сферах

Саме зараз проходить конкурс для сімей військовослужбовців і проєкт з Таращі має всі шанси бути серед переможців – запевнив Зіновій Лялюк.

Редакція “Київського регіону” приєднується до слів вдячності благодійному фонду “МХП-Громаді” за їхню цінну підтримку та вагомий внесок у створення щасливого та активного середовища для дітей, а також безмежно дякуємо нашим захисникам за те, що наші діти мають можливість насолоджуватись дитинством.

Підписуйтеся на наші новини:

Підписуйтеся на наші новини:

 

Схожі записи

Затримано чоловіка, який фотографував наші військові об’єкти

На Обухівщині ще одна релігійна громада перейшла до ПЦУ. ВІДЕО

У Борисполі здадуть в оренду комунальне приміщення у Будинку побуту

Напишіть коментар