7.7 C
Київ
29.03.2024
Армія Тараща

У Таращі воїнів привітали з Днем українського добровольця

Сьогодні вся Україна дякує мужності та відвазі наших добровольців, чия сила є прикладом для наступних поколінь українців.

За перші тижні повномасштабного російського вторгнення у 2022 році в Україну майже 100 тисяч добровольців вступили до лав Сил територіальної оборони. Переважна більшість із них згодом перетворилася на військові частини силових структур.

“За покликом серця ці сміливі чоловіки і жінки, свідомо, без повістки з військкомату, добровільно пішли на війну захищати свій дім, свою Батьківщину. Щирі, віддані, рішучі. У минулому – люди різних професій та з різним життєвим досвідом, тепер – сміливі воїни. Готовність добровільно стати на захист України є вирішальною запорукою майбутньої”, – йдеться у зверненні міського голови Таращанської міської територіальної громади Михайла Кривошеєва з нагоди Дня українського добровольця.

Загалом у війні на сході України брали участь майже 40 добровольчих батальйонів.

14 березня – День

українського добровольця

Редакція “Київського регіону” приєднується до подяки нашим Героям та вітає, всіх причетних, з Днем Українського Добровольця! Шануємо ваші подвиги, самопожертву та схиляємо голову перед подвигом тих, хто віддав за Україну своє життя.

#Тараща #МихайлоКривошеєв #ДеньУкраїнськогоДобровольця

Підписуйтеся на наші новини:

Раніше “Київський регіон вже повідомляв, що обухівські волонтери закликають міськраду працювати швидше. З грудня по кінець лютого ми зібрали кількасот дронів, які вже направлені у 12 військових частин, де служать наші земляки, – розповів нам волонтер Валерій Воробець.

В той же час волонтер дивується, що міськрада досі не спроможна закупити комплектуючі для нових дронів, хоча кошти на це були виділені депутатами ще у січні.

На Київщині обговорили законодавчі ініціативи щодо використання відходів

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

У Мироцькому встановили нову мобільну котельню. ВІДЕО

У Борисполі мер Борисенко написав заяву про відставку

Черкаське хімволокно, НЕМО та FM Logistic: як підприємства на Київщині продовжують працювати із росією

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Ситуація по районах Київщини станом на четвер 10 березня

ДСНС розповіла про безпеку школярам Таращанської громади

Оперативна ситуація по районам Київщини

Напишіть коментар