8.4 C
Київ
19.04.2024
Армія Волонтерство Фастів

У Фастові запустили проєкт з виробництва дронів

Ветеранська організація Фастівський Козацький Курінь за підтримки Громадська Організація Товариство жінок міста Фастова РІКА СОНЦЯ подали проєкт «Фастівські пташки» на конкурс ветеранських організацій до Фастівської міської ради, – повідомляється на фейсбук-сторінці проєкту.

Даний проєкт допоможе українським захисникам ефективніше виконувати свої завдання на фронті та передбачає виготовлення силами волонтерів FPV-дронів, їх випробування та передачу військовим частинам ЗСУ.

В команді проєкту є фахівці, що мають досвід виготовлення FPV-дронів. До них доєднаються інші волонтери, що матимуть змогу пройти навчання.

У проєкті самостійно збирають

кошти на деталі для дронів

Налагоджена співпраця з колективом інженерної групи із забезпечення збірки дронів для бойових підрозділів та військових частин, щодо проведення інформаційних лекцій, занять, у тому числі з практичного досвіду підготовки та власного виробництва FPV-дронів та іншого обладнання РЕБ.

Деталі закуповуються переважно за кордоном, частково в Україні, а збірку проводять фахівці на волонтерських засадах. Волонтери сподіваються, що комісія конкурсу візьме до уваги важливість проєкту «Фастівські пташки» та підтримає їх для закупівлі деталей для FPV-дронів.

#Фастів #Благодійність

Підписуйтеся на наші новини:

 

 

Схожі записи

Київщина. Оперативна інформація від Київської ОДА

У Фастові оголосили конкурс з перевезення маршрутками

Чиновника з Фастова будуть судити за махінації з землею

Напишіть коментар