13.3 C
Київ
26.04.2024
Міська рада Тараща

У Чернині створять реабілітаційний центр для військових

У селі Чернин Северинівського старостинського округу відбулися громадські слухання, які стали важливим кроком до вирішення соціальних проблем, – повідомляється у дописі на телеграм-каналі Таращанської міської ради.

Головною темою обговорення було створення реабілітаційного центру на території громади, спрямованого на допомогу військовим з особливими потребами.

У заході взяли участь голова Таращанської міської територіальної громади Михайло Кривошеєв, ветерани війни, представники благодійного фонду “Берегиня – 2023” та місцеві мешканці.

Голова Таращанської міської територіальної громади Михайло Кривошеєв (праворуч)

Під час обговорення були представлені конкретні пропозиції від благодійного фонду, а також від ветеранів війни Таращанської громади, які висловили гостру необхідність та потребу в створенні подібного закладу у громаді.

Відео з місця події Євгена Цяпенка, медіеапроєкт “Київський регіон”:

За результатами громадських слухань вирішено передати старе нефункціонуюче приміщення закладу дошкільної освіти села Чернин в оренду благодійному фонду “Берегиня – 2023” з метою їхнього подальшого перетворення на реабілітаційний центр, що буде важливим у покращенні якості життя військових з особливими потребами, сприяючи наданню необхідної підтримки та допомоги.

#Чернин #Тараща

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Працівникам Ірпінської міськради правоохоронці оголосили про підозру

У Борисполі побудують ще один готель

Ексмеру Ірпеня Карплюку загрожує позбавлення волі до 8 років

Напишіть коментар