9.4 C
Київ
24.04.2024
Київський регіон ФДМУ

Оренда комунальної нерухомості в Києві: що виставили на торги в системі «Прозорро.Продажі»

Орендувати приміщення для власної справи у держави або в органів місцевого самоврядування — зовсім не складно. Державна електронна торгова система «Прозорро.Продажі» забезпечує прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу місячну вартість користування об’єктом нерухомості.

Кошти від оренди державного майна надходять до державного бюджету, а оренда комунального підсилює місцеві бюджети.

Які приміщення вже пропонують орендувати у Києві?

  • У Деснянському районі Києва, на вулиці Лісківська, 4-Б, можна винайняти приміщення на четвертому поверсі спеціалізованої школи № 307. Загальна площа – понад 83 квадратні метри. Оренда доступна для надання освітніх послуг з 16:00 до 20:00.

Об’єкт перебуває в задовільному стані, а вартість місячної оренди стартує з менш як 1330 гривень. Заявки від охочих позмагатися за цей лот прийматимуть до 27 грудня. Онлайн-аукціон відбудеться 28 грудня.

 

  • У Дарницькому районі Києва пропонують орендувати комунальне приміщення загальною площею майже 28 квадратних метрів. Йдеться про нежитлове приміщення на вулиці Архітектора Вербицького, 9-Г. Технічний стан об’єкта – задовільний, але потребує ремонту. Комунікації відсутні.

Орендодавець визначив ряд обмежень щодо цільового використання – зокрема приміщення не підходять для закладів харчування або розміщення торговельних автоматів. З повним переліком обмежень можна ознайомитися в оголошенні на сайті «Прозорро.Продажі».

Стартова вартість  оренди – 9,5 тисяч гривень на місяць. Цінові пропозиції приймаються до 27 грудня, онлайн-аукціон запланований на 28 грудня.

 

Воно має загальну площу майже 192 квадратні метри. Об’єкт під’єднаний до електромережі. Цільове призначення має деякі обмеження, що перераховані в оголошенні.

Стартує вартість оренди з 17,5 тисяч гривень. Електронні торги в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 1 січня 2024 року, а заявки приймаються до 31 грудня.

 

  • У центрі столиці є ще один варіант комунального приміщення до оренди на вулиці В’ячеслава Чорновола, 37. Спортивна зала розташована в гімназії №153 і підходять для проведення курсів, тренінгів чи занять з гімнастики. Площа об’єкта – майже 106 квадратних метрів. Наявні комунікації: водопостачання, водовідведення, теплопостачання та енергозабезпечення.

 

Електронні торги в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 2 січня 2024 року. Цінові пропозиції від потенційних орендарів прийматимуть до 1 січня.

Нагадаємо, участь у торгах в системі електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» можуть брати участь як фізичні, так і юридичні особи. А за допомогою фільтрів у системі «Прозорро.Продажі» ви можете обрати регіон — наприклад, Київ чи область, та переглянути доступні пропозиції.

Знайти об’єкти за потрібними параметрами можна у системі «Прозорро.Продажі» та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

#КиївськаОбласть #ФДМУ #ПрозорроПродажі

Підписуйтеся на наші новини:

У Таращі задоволені співпрацю з польською благодійною організацією

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Схожі записи

У Києві продемонструють посмертну маску Тараса Шевченка

На Київщині оголошено повітряну тривогу

Змінюється тривалість комендантської години на Київщині

Напишіть коментар