7.8 C
Київ
21.04.2024
Агресія росії Волонтерство Київський регіон

У Києві реабілітують “дітей війни” з надвисоким ПТСР

Для повної психологічної реабілітації та постійної гуманітарної підтримки благодійний фонд «Родина-Україна» запустив збір.

  • Сашкові всього 13 років і за своє життя, він вже пережив втрату найближчих людей – загибель вітчима, який був військовослужбовцем та боронив свободу людей і цілісність нашої держави. Та мами, яка померла приблизно через місяць.
  • Наташі 9 років, вона згадує маму та життя в Білозерську зі сльозами на очах, згадує про «вітчима-їжака», і живе мрією повернутися додому. Діти займались українськими народними танцями, Саша грою на акордеоні, Наталя сучасною хореографією. Півтора місяця після смерті мами, під постійними обстрілами прифронтового міста, було прийняте рішення виїхати. Обов’язки батьків та відповідальність за таке рішення взяла на себе 18-річна Тетяна, яка є хрещеницею рідного брата загиблої мами.
  • У Віталія (брата мами) троє дітей: Софія – 15 років, Марина – 14 років, Євгенія – 5 років. Тепер у них велика й дружня сім’я, а офіційне опікунство взяла на себе дружина Віталія – Анна, адже Тетяні всього 18, і вона не має ще вищої освіти.

непочуті історії

наших дітей

Мрія цих дітей: закінчення війни перемогою України, повернення до нормального життя і звісно ж повернення додому, а головне, щоб у мами та вітчима на тому світі все було добре…

Мета соціального проекту «Родина-Україна. ДІТИ» – тут і зараз проводити для «дітей війни» психосоціальну, рекреаційну та фізичну реабілітацію у Києві. На сьогодні вже надається курс психологічної реабілітації найтяжчим 30-ти діткам, в яких зафіксовано надвисокий ступінь симптоматики ПТСР, а їх під опікою фонду більше 400.

Повноцінний курс психосоціальної реабілітації 1 дитини триває 8 місяців і вартує 2000 грн на місяць.

Якщо ви хочете долучитися, задонатити та допомогти іншим діткам Фонду у реабілітації – дякуємо вам:

  • Поповнити Банку Monobank: https://send.monobank.ua/jar/43MFWiSF3e
  • Зробити благодійний внесок: https://devplaton.com.ua/invoices/dity.rodunaukraina.com/

Працівники екстреної допомоги у Бучі в умовах окупації рятувати людей. ВІДЕО:

#КиївськаОбласть

Підписуйтеся на наші новини:

У Борисполі керівник первинки написав заяву про звільнення

Як вижити на війні. Волонтерка з Гостомеля Катерина Павленко відверто про жахливі дні окупації. ВІДЕО

Схожі записи

Реформа управління відходами. Що чекає на громади Київщини

Теробороні ЗСУ передали партію британських бронетранспортерів. ВІДЕО

Для Бородянки розробили концепт відбудови селища

Напишіть коментар