10 C
Київ
28.04.2024
Київська обласна рада Київський регіон

Київська обласна рада призупинила повноваження депутатів від ОПЗЖ

Щойно, Київська обласна рада підтримала проєкт* рішення депутата Романа Титикала “Про призупинення повноважень депутатів політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА-ЗА ЖИТТЯ”.

Таким чином, сьогодні були призупинені повноваження депутатів Київської обласної ради VIII скликання, які висувалися та були обрані за виборчими списками політичної партії «Опозиційна платформа-За життя».

“Верховна Рада досі не може прийняти відповідні закони і вирішити ці питання, і у Верховній Раді два осколки ОПЗЖ активно підголосовують монобільшості, яка стала повністю залежною від цих голосів для прийняття всіх рішень, типу забрати кошти з місцевого самоврядування і тд., але лише не голосують щодо росії-агресора та УПЦ МП”, – заявив Роман Титикало.

*Проект рішення поданий за ініціативою фракції Європейська Солідарність Київщини.

#КиївськаОбласнаРада #КОР #КиївськаОбласть #РоманТитикало #ОПЗЖ

Підписуйтеся на наші новини:

 

ВКРАЛИ У ГРОМАДИ?

Поки готувався проєкт відновлення сільської ради, підприємці добудували до “своїх” 60 кв.м. ще півтора поверхи, утворивши окремо розташовану будівлю.

ПІДПРИЄМЦІ ДОБУДУВАЛИ ЩЕ ПІВТОРА ПОВЕРХИ,

УТВОРИВШИ ОКРЕМО РОЗТАШОВАНУ БУДІВЛЮ

Нахабству, з яким це будувалося, дивується і сільський голова: “Побудовано без жодних документів. Без наявності земельної ділянки, без наявності права власності на цю надбудову. Все що збудовано вище їх приватної власності у 60 кв.м. це незаконне будівництво”, – впевнений Іван Рознай.

Територію сільської ради у Бишеві забудували незаконно – адвокат Титикало

КОЛИ НЕ ПАМ‘ЯТАЮТЬ МИНУЛЕ, ТО РОБЛЯТЬ ПОМИЛКИ НА МАЙБУТНЄ

Урок Бабиного Яру – це те, що світ був байдужим до теми Холокосту, – заявив Головний рабин України Моше Асман в ексклюзивному коментарі журналісту “Київського регіону” Євгену Цяпенку.

Коли почалася Друга Світова війна, багато хто думав, що біда пройде мимо них. На жаль, це закінчилося тисячами “бабиних ярів” по всій Європі та мільйонами людських жертв, – розповів Моше Асман сьогодні на Дні пам’яті та скорботи у Бабиному Яру.

ВІДЕО:

Сьогодні росія веде війну проти України та вбиває українців різних національностей. Гинуть українці і росіяни, і євреї, і татари. Войну легко почати, але важко закінчити. А потім закінчується такими Бабиними Ярами, – наголошує Головний рабин України.

СЬОГОДНІ РОСІЯ ВБИВАЄ УКРАЇНЦІВ РІЗНИХ

НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ – МОШЕ АСМАН

Тому ми маємо зробити все можливе, щоб перемогти, щоб Україна перемогла і щоб настав мир.  Я кажу це по всьому світу, багато виступаю і кажу – люди, не втомлюйтеся від цього! Це наша спільна справа, щоб зупинити цю трагедію та вбивство ні в чому не винних людей, – впевнений Моше Асман.

#КиївськаОбласть #БабинЯр

Підписуйтеся на наші новини:

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки – нагадаємо, що колишній голова Олександр Сахарук відновився на своїй посаді тільки після деокупації пару місяців тому.

Як стверджує сайт “Погляд”, “замість того, щоб знайти діалог з депутатами та почати відбудовувати постраждалу від російської окупації громаду, Сахарук разом із народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк розпочали щоденну політичну травлю секретаря селищної ради Георгія Єрка, адже Єрко заважає цій групі розкрадати кошти на відновлення”.

Підписуйтеся на наші новини:

Хабарництво у лікарні в Українці? ВІДЕО

Цей дикий випадок в Українці наявно демонструє, як деяким лікарям важко усвідомити, що вони мають працювати задля пацієнта, а не пацієнт заходить до них в кабінет задля їх особистого лікарського блага. Тим більше, що зарплати у сімейних лікарів вже досить пристойні.

Отже, батько з сином прийшли на прийом до сімейного лікаря Юрія Піньозі (КНП Української міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги», директор Юрій Тимченко). Потрібна була звичайна стандартна довідка для сина, що він може відвідувати заняття з фізкультури у школі. Лікар Піньозя, не оглянувши школяра, вигнав його з кабінету, сказавши, що йому треба “дещо” обговорити з батьком.

Далі лікар, швидко підготувавши довідку і повідомивши про це батька ще кілька хвилин під різними приводами не віддавав батьку довідку, явно натякаючи на “щось”. Батько, зважаючи на дуже дивну хамську поведінку доктора – ігнорував його натяки, аж поки у лікаря не витримали нерви.

ВІДЕО:

Вже після публікації відео до редакції “Київського регіону” вже надходять відгуки, в яких жителі Українки також свідчать про свій досвід “дивної” поведінки Юрія Піньозі під час лікарського прийому. При чому це стосується, як працівників міськради, так і членів сімей військовослужбовців.

Так, староста села Великі Дмитровичі Світлана Божко згадує, що Піньозю “з тріском вигнали з роботи в амбулаторіх села” і сумнівається, що його нинішній керівник Юрій Тимченко якимось чином його покарає, адже сам і допоміг Піньозі працевлаштуватися у лікарні в Українці. До цього, за інформацією “Київського регіону”, лікаря Юрія Піньозю рішенням сесії  звільнили з села Підгірці.

Також, у громадській організації “Трипільський край” звернули увагу на кадр з відео, на якому видно домашню консервацію, яку залишила у кабінеті старенька жіночка, яка була на попередньому прийомі у лікаря Піньозі.

у лівому куті кадру – домашня консервація, яку залишила у кабінеті старенька жіночка, яка була на попередньому прийомі у лікаря Піньозі

А є і такі коментарі, в яких прямо звинувачують лікаря у хабарництві. Так, Diana Kasyanuk стверджує, що хабар вимагався прямим текстом!

Житель міста Українка Микола Мусієнко висловив солідарність відвідувачу, який “не дав хабаря лікарю-корупціонеру”, а також заявив, що негайно розірве свій договір з сімейним лікарем Юрієм Піньозею з формулюванням “з причини недовіри до лікаря і його низькому морально-етичному рівню та хамського відношення до пацієнтів”:


Скарга на дії Юрія Піньозі вже передана його безпосередньому керівнику, директору КНП Української міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрію Тимченку.

#Хабарництво? #Українка #КиївськаОбласть #ПервиннаЛанкаМедицини #ЮрійПіньозя #ЮрійТимченко

Підписуйтеся на наші новини:

 

Схожі записи

Хабарництво у лікарні в Українці? ВІДЕО

Найбільш постраждалі села Київщини отримали допомогу з Сінгапуру

Обласна рада профінансувала реконструкцію історичної вулиці у Білій Церкві

Напишіть коментар