8.4 C
Київ
19.04.2024
Біла Церква Київська обласна рада Медицина

Київський та Білоцерківський онкологічні диспансери об’єднали

Об’єднання Білоцерківського обласного онкологічного диспансеру та Київського обласного онкологічного диспансеру дозволить акумулювати більші надходження від Національної служби здоров’я України, – заявила заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова під час зустріч з колективом КНП КОР «Білоцерківський обласний онкологічний диспансер».

Сьогодні на сесії обласної ради депутати підтримали реорганізацію КНП КОР “Білоцерківський обласний онкологічний диспансер” шляхом приєднання його до КНП КОР “Київський обласний онкологічний диспансер”.

«Онкозахворювання на третьому місці по області, тому нам треба збільшувати кількість центрів для лікування онкохворих. Жодних скорочень лікарів, медперсоналу не буде», – заявила Семенова.

На її думку, запланована реорганізація дозволить акумулювати більші надходження від НСЗУ, адже матеріально-технічна база київського закладу краща, а також зрушить з мертвої точки питання ремонту приміщення колишнього протитуберкульозного диспансеру та переїзду в нього білоцерківського онкодиспансеру.

Завдяки цьому Білоцерківський онкодиспансер отримає нові потужності, як новий мамограф, ремонт та інше. Крім того, це допоможе покращити ситуацію з заробітними платами медиків даного закладу, – впевнений депутат облради Руслан Кузьменко.

Київський регіон” найближчими днями ще повернеться до висвітлення обговорення даного питання на сесії. А поки читайте як саме представники Коцюбинського влаштували скандал на сесії Київської обласної ради.

Представники Коцюбинського влаштували скандал в облраді. Відео

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КОДА #КМДА #ТетянаСеменова #приєднання #РусланКузьменко #ремонт #БілоцерківськийОбласнийОнкологічнийДиспансер #КиївськийОбласнийОнкологічнийДиспансер

Схожі записи

У Білій Церкві для 15 608 домогосподарств розрахували субсидії

Скляров у шосте переносить сесію Київської облради

У Білій Церкві відбулися громадські слухання генеральних планів двох секторів міста

Напишіть коментар