6.7 C
Київ
19.04.2024
Події Суспільство

У Білій церкві залицяльник обікрав квартиру жінки

Вчора близько 11 години вечора патрульним надійшов виклик щодо розбою в місті Біла Церква.

На місці події патрульні зустрілись із потерпілою. За попередньою інформацією, потерпіла познайомилась на сайті знайомств з чоловіком та запросила його до себе додому.

Ймовірний правопорушник прийшов близько 17 години. Далі, зі слів потерпілої, вони трішки випили алкогольних напоїв. Після цього вона нічого не пам’ятає – ймовірно заснула.

Минуло близько 5-6 годин. Прокинувшись, жінка помітила зникнення безлічі речей з квартири: ключі та документи від автівки, сумочка, золоті прикраси та інше. 

Дізнавшись орієнтування, білоцерківські патрульні зайнялись патрулюванням прилеглої території. Проте, оскільки минуло багато часу, виявити чоловіка біля місця пригоди не було можливості. Додатково, патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи та здійснення подальших розшукових дій.

Шановні громадяни, будьте обережні з незнайомцями! Інтернет – це завжди небезпечно, адже гарантій немає ніяких. Достовірність анкетних даних та будь-якої іншої інформації про особу у мережі інтернет завжди під сумнівом. 

Якщо з вами чи з вашими знайомими трапилась подібна ситуація – не втрачайте ані секунди, відразу телефонуйте на спецлінію «102»!

Кожна витрачена хвилина дарма зменшує шанси знайти правопорушника за гарячими слідами!

Бережіть себе! Не дозвольте обвести себе навколо пальця!

#ПорядокЦеТи #Патрульнаполіція

#ПатрульнаполіціяКиївськоїобласті

Схожі записи

Головний офіс «Центренерго» на Обухівщині оточений озброєними людьми

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях

Операція «Анти-попутка». В Обухові поліція заважає водіям авто підвозити людей до Києва

Напишіть коментар