12.2 C
Київ
29.04.2024
Київський регіон Медицина Тараща

У нас ще є кадровий голод – директор Таращанської лікарні

Медична реформа поставила нові виклики перед медичними закладами Київщині. Успішними будуть ті заклади, за яких “ногами” проголосують люди. Для цього лікарням потрібно мати сучасний менеджмент, завдяки якому буде сформований набір якісних спеціалістів та сформована база необхідного обладнання. 

Сьогодні спілкуємося з новим директором Таращанської міської лікарні Яною Троян, яка лише за три місяці спромоглася добитися відчутних результатів.

У нас ще є трохи кадровий голод. Так, ми вже маємо двох нових прекрасних хірургів, нового рентгенолога. І це змінює відношення жителів громади до лікарні. Якщо раніше відгуки були більш негативні, то зараз вже більш позитивні. Тому ми підбираємо далі кадри, оновлюємо та, так би мовити, вливаємо молоду силу, – розповіла директор Таращанської міської лікарні Яна Троян в ексклюзивному коментарі журналісту Євгену Цяпенку, “Київський регіон”.

Маємо прекрасних нових лікарів,

але кадровий голод ще є – яна троян

ВІДЕО:

Враховуючи воєнний стан, перш за все у лікарні зайнялися ремонтом укриття, адже воно використовується і школою. Роботи почалися з середини літа і вже зараз частково зроблений ремонт за рахунок коштів Таращанської міської ради. А завдяки залученню благодійній організації у лікарні планують найближчим часом створити найкращі умови в укритті для школярів і решти жителів громади.

Я сама працюю директором лікарні лише три місяці, які були важкими для визначення того, що є першочерговим для виконання, а що можна зробити пізніше. У мене та моєї команди адміністративної та команди лікарів є план, що ми будемо робити в першу чергу. І це не лише збільшення кадрів та розширення кількості та якості медичних послуг для нашого населення, але і приведення території та корпусів нашої лікарні у стан поліпшення, – наголосила Яна Троян.

Нещодавно свою роботу у місцевій лікарні розпочали досвідчені хірурги, які до цього працювали у столичних медичних закладах.

ВІДЕО:

“Оперуємо варикозну хворобу та всю загальну хірургічну патологію, надаємо проктологічну допомогу в повному обсязі”, – розповів хірург, онколог, проктолог Костянтин Барабошкін. А його колега хірург-ординатор Таращанської міської лікарні Павло Давидов наголосив, що пацієнти до них звертаються не лише з Таращанської громади, а і з Ставища, Білої Церкви та Богуслава.

#КиївськаОбласть #Тараща

Підписуйтеся на наші новини:

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки – нагадаємо, що колишній голова Олександр Сахарук відновився на своїй посаді тільки після деокупації пару місяців тому.

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки

Як стверджує сайт “Погляд”, “замість того, щоб знайти діалог з депутатами та почати відбудовувати постраждалу від російської окупації громаду, Сахарук разом із народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк розпочали щоденну політичну травлю секретаря селищної ради Георгія Єрка, адже Єрко заважає цій групі розкрадати кошти на відновлення”.

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях – більше інформації у новині на нашому сайті:

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

ПОЖЕЖНА ОХОРОНА

ПРО ЯКУ ВИ НЕ ЗНАЛИ

“Київський регіон” в рамках медіапроєкту #наші буде і надалі розповідати про роботу та потреби таких рятувальників.

Відео Євген Цяпенко, “Київський регіон”:

Більшість громад не можуть самі організувати та фінансувати пожежні команди та потребують допомоги, в тому числі і зі сторони керівництва Київської області.

На сьогодні у Київській області функціонує лише 44 місцеві пожежні команди зі 124-х необхідних. І їхні можливості вкрай обмежені. Недостатня кількість персоналу на чергуваннях, застаріла техніка, нестача оснащення, спецодягу та засобів зв’язку змушує наших героїв-пожежників робити надскладні зусилля, аби справлятися з непростими викликами, які диктує війна.

#КиївськаОбласть #Сеньківка #БориспільськийРайон #рятувальники

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Державі повернуто спірні землі, які перебували в ДП “Озерне”

На Київщині працюватиме програма підтримки ветеранів війни

У Києві поновлено запис на стерилізацію безпритульних тварин

Напишіть коментар