16.5 C
Київ
28.04.2024
Волонтерство Київський регіон Фастів

На Київщину доставили допомогу від дітей з Японії

Маленькі мешканці Фастівської громади отримали подарунки від дітей з Японії. Кожен подарунок – це власноруч виготовлена торбинка, наповнена канцелярським приладдям, сувенірами, іграшками.

Їх привезли Директор Асоціації японсько-української дружби Като Хідеч та Президент Всеукраїнської благодійної організації «Українська федерація продовольчих банків» Дмитро Стегнієнко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та депутат облради Олександр Волинець.

На фото: Олена Давиденко та директор Асоціації японсько-української дружби Като Хідеч

У Фастові гостей приймали  заступник міського голови Олена Давиденко та депутат Фастівської міської ради Мирослава Смірнова.

Дуже тепло стає на душі, коли розумієш, що діти з Японії шили ці торбинки, дбайливо збирали та наповнювали їх. Першими дарунки отримали діти з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Їх очі світились радістю, а це так важливо саме зараз під час повітряних тривог та загрози обстрілів, – розповіла Олена Давиденко.

Подарунки юним фастівчанам від дітей з Японії доставив депутат Київської обласної ради Олександр Волинець

Візит українсько-японської делегації відбувся у рамках дії Меморандуму про співробітництво у сфері благодійної діяльності між Київською обласною радою та Всеукраїнською благодійною організацією «Українська федерація продовольчих банків».

У Фастівському Міському Центрі Соціальних Служб дякують заступнику голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та депутату обласної ради Олександр Волинець за допомогу і підтримку.

#КиївськаОбласть #Фастів

Підписуйтеся на наші новини:

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки – нагадаємо, що колишній голова Олександр Сахарук відновився на своїй посаді тільки після деокупації пару місяців тому.

У Бородянці заявляють про тиск зі сторони народної депутатки

Як стверджує сайт “Погляд”, “замість того, щоб знайти діалог з депутатами та почати відбудовувати постраждалу від російської окупації громаду, Сахарук разом із народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк розпочали щоденну політичну травлю секретаря селищної ради Георгія Єрка, адже Єрко заважає цій групі розкрадати кошти на відновлення”.

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях – більше інформації у новині на нашому сайті:

Стартувала кампанія для психологічної підтримки дітей в укриттях

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

На Київщині відбувся мистецький пленер. ВІДЕО

ПОЖЕЖНА ОХОРОНА

ПРО ЯКУ ВИ НЕ ЗНАЛИ

“Київський регіон” в рамках медіапроєкту #наші буде і надалі розповідати про роботу та потреби таких рятувальників.

Відео Євген Цяпенко, “Київський регіон”:

Більшість громад не можуть самі організувати та фінансувати пожежні команди та потребують допомоги, в тому числі і зі сторони керівництва Київської області.

На сьогодні у Київській області функціонує лише 44 місцеві пожежні команди зі 124-х необхідних. І їхні можливості вкрай обмежені. Недостатня кількість персоналу на чергуваннях, застаріла техніка, нестача оснащення, спецодягу та засобів зв’язку змушує наших героїв-пожежників робити надскладні зусилля, аби справлятися з непростими викликами, які диктує війна.

#КиївськаОбласть #Сеньківка #БориспільськийРайон #рятувальники

Підписуйтеся на наші новини:

 

Схожі записи

Порошенко закупив партію безпілотників та передав ЗСУ

В Києві відкрився хаб для колишніх полонених та ветеранів

Гостинці для воїнів Таращанської громади доставлені на Донеччину

Напишіть коментар