11.5 C
Київ
27.04.2024
Бориспіль Київський регіон

У Борисполі здадуть в оренду комунальне приміщення у Будинку побуту

У Борисполі можна орендувати частину приміщення Будинку побуту. Пропозицію на державні онлайн-аукціони виставило КП Бориспільської районної ради «Зубр». Електронні торги відбудуться у державній системі Прозорро.Продажі 29 червня.

Приміщення, яке доступне для оренди, знаходиться на третьому поверсі Будинку побуту на вулиці  Київський шлях, 79 В. На площі 43 квадратних метри можна облаштувати офіс. Термін оренди – майже 3 роки.

Стартова ціна – 4,5 тисяч гривень

Для участі в аукціоні необхідно обрати один з авторизованих майданчиків у системі Прозорро.Продажі.

Пропозиції приймаються

до 20:00 28 червня

Від початку повномасштабної війни у Київській області відбулося 817 аукціонів з оренди  комунального майна, це найбільший показник серед регіонів України. Аукціони принесли громадам загальний дохід у 6,8 мільйона гривень.

До державних аукціонів може долучитися кожен, хто має на це визначене законом право. Електронні торги забезпечують прозорість процесу та чесну конкуренцію, а відтак – справедливу ринкову ціну лота. Таким чином є можливість орендувати унікальну нерухомість, яку може виставити тільки держава або громада.

Щоби орендувати об’єкт державної або комунальної власності потрібно:

  • знайти на сайті Прозорро.Продажі бажаний об’єкт оренди, щодо якого оголошений аукціон;
  • обрати авторизований майданчик та зареєструватися на ньому;
  • подати заявку на участь в аукціоні через особистий кабінет на майданчику, сплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • взяти участь в аукціоні;
  • підписати протокол та договір оренди.

Об’єкти  в усіх областях під потрібні параметри можна знайти у системі Прозорро.Продажі та на сайті Фонду держмайна України.  А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити на телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.

*Цю статтю створено за підтримки американського народу для проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA), який фінансує Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди Агентства США, проєкту “Діяльність у рамках реформи державних підприємств України” (SOERA) або уряду.

#КиївськаОбласть #Бориспіль

Підписуйтеся на наші новини:

Схожі записи

Бориспіль рахує збитки через карантин

У селі Гора на Бориспільщині депутати виділили кошти на вже існуючий тротуар

У Борисполі сьогодні депутати розглянуть скандальне питання крематорію

Напишіть коментар