12 C
Київ
27.04.2024
Велика окружна дорога

У Глевасі ініціюють публічне обговорення проекту Великої кільцевої

В селищній раді пройшла робоча зустріч щодо будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги (ВКАД) навколо Києва, в якій взяли участь мешканці громади та представники селищної ради, – повідомляє Київський регіон з посиланням на допис Глевахівської селищної ради.

Громадськості стало відомо про те, що за розпорядженням Фастівської РДА № 83 від 24 травня 2021 року розробляється детальний план території Фастівського району орієнтовною площею 300 га, на якій планується будівництво ВКАД. При цьому його розробником є ТОВ “Інститут територіального розвитку”, представники якого на робочу зустріч не з’явилися.

Було вирішено призначити наступну зустріч за участі громадськості та представників органів державної влади та організацій, дотичних до будівництва ВКАД, яка відбудеться 28 січня о 10:00 в актовій залі ННЦ “ІМЕСГ” (Глеваха, вул. Вокзальна, 11/1).

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Глеваха #ВКАД #кільцева #великакільцева #громадськість #незадоволення #будівництво #дороги #порушення

Схожі записи

У Бородянці прокуратура відсудила 10 ділянок під Велику кільцеву дорогу

Рух біля столиці по трасі Одеса-Київ буде ускладнений до вихідних

В Ірпені вважають, що нова об’їзна дорога покращить трафік у місті

Напишіть коментар