2.6 C
Київ
20.04.2024
Київська обласна рада КОДА

Скандал в облраді – депутат Бондарєв погрожував та матюкався. Відео

Перед сесією Київської облради нардеп-“батьківщинівець” Костянтин Бондарєв накинувся на депутата Київської облради Володимира Сабадаша (“За майбутнє”), – повідомляє рух Чесно.

Бондарєв поводився досить зухвало, штовхав Сабадаша у груди та кликав його вийти в кулуари й “поговорити”. Присутні у залі так і не зрозуміли причини претензій, але нардеп викрикував, що “відп*здить” Сабадаша, якщо той буде “вербувати його людей”.

“Я тебе еще раз говорю, если ты людей моих будешь вербовать, я тебя отп*зжу. Ты меня услышал или нет?!” — кричав Бондарєв.

За свого колегу заступився екснардеп та лідер фракції “За майбутнє” Ярослав Москаленко. Тоді “батьківщинівець” переключився на Москаленка, став штовхати його в груди та кидатися з кулаками. Москаленко при цьому просив Бондарєва протверезіти.

“Если он приезжает и людей моих пытается вербовать, как животное кагэбэшное. Вот этому Васе скажи, бл..ть, еще раз он шаг сделает в мою сторону, и я его от-3,14-зжу. Ты меня услышал, нет?” — говорив Бондарєв Москаленку.

Вже за кілька хвилин після події Бондарєв ручкався із Сабадашем, вони посміхалися одне одному, наче нічого й не відбулося.

Примітно те, що голова Київської обласної ради Олександр Скляров, обраний від партії “Слуга народу”, вже кілька разів переносив сесію, але за відсутності кворуму засідання так і не відбулися.

Справа в тому, що після введення депутатів облради у повноваження восени 2020 року між депутатським корпусом відбувся розкол майже 50% на 50%. Під час голосування за голову облради голоси поділилися майже порівну — половина підтримувала Ярослава Москаленка (“За майбутнє”), а інша половина, з перевагою в кілька голосів — тогочасного заступника голови ОДА Олександра Склярова (“Слуга народу”).

Зрештою під тиском нардепів, зокрема Олександра Дубінського та Костянтина Бондарєва, під час таємного голосування, яке, по суті, контролювали нардепи, вдалося протиснути кандидатуру Склярова. “За майбутнє” та ЄС оголосили, що через порушення процедури підуть до суду, і справа досі слухається в суді.

А поки тривають судові засідання, ані “За майбутнє”, ані ЄС у сесіях облради активної участі не беруть. І якщо за голову облради Склярова голоси вдалося дотиснути, то зібрати необхідні 43 голоси за питання порядку денного вже кілька місяців поспіль “Слуга народу”, “Батьківщина” та ОПЗЖ не можуть.

За матеріалами руху Чесно

Підписуйтеся на Telegram-канал “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

 

Схожі записи

«ЄС» нарощує свою підтримку на Київщині – Георгій Цагареішвілі

Позачергова сесія Київської облради відбулася лише з другої спроби

В Українці зупинилося будівництво школи. ВІДЕО

Напишіть коментар