9.6 C
Київ
16.04.2024
Активний відпочинок ДСНС

Гірськолижник з Київщини заблукав в глибокому снігу у Карпатах

34-річний мешканець Київщини з’їхав у ліс на Драгобраті і втратив орієнтир, – повідомляє Київський регіон.

Для допомоги лижнику на місце вирушили рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення смт Ясіня та двоє волонтерів. Підтримуючи телефонний зв’язок із туристом, вони відшукали його на полонині Крачуняска. Оскільки медичної допомоги чоловік не потребував, його доправили до гірськолижного комплексу.

Про те, що турист-гірськолижник заблукав у лісі, рятувальникам Держслужби з надзвичайних ситуацій повідомила його дружина. Як виявилося, чоловік піднявся на крісельному підйомнику на вершину гори, з’їхав у бік лісу, потрапив у глибокий сніг і втратив орієнтир.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Укрзалізниця #2022 #2222 #Карпати #Драгобрат #турист #лижі #ДСНС #порятунок #сніг #ліс

Фото – ДСНС

Схожі записи

На Київщині під час пожежі згоріла людина – ДСНС

В місті Українка масштабна пожежа. Відео

У Яблуневому на Обухівщині горів телятник

Напишіть коментар