11.5 C
Київ
25.04.2024
КОДА Транспорт

На Київщині знову подорожчав проїзд у приміських маршрутках

У приміських маршрутках на Київщині подорожчав проїзд. Відтепер дістатися з передмістя столиці й навпаки – дорожче на 4 гривні. За одну поїздку пасажирам доведеться сплатити близько 27 гривень. Про це повідомляє кореспондентка “5 каналу” Катерина Ментус.

Відтепер дістатися з передмістя столиці й навпаки – дорожче на кілька гривень 

Люди не готові платити таку суму за проїзд у приміському транспорті. Мова про здорожчання проїзду на 4 грн на маршрутах Академмістечко – Ірпінь. Люди зазначають, що потрібно підвищувати не ціни на проїзд у приміському транспорті, а підвищувати їм заробітні плати, або хоча б почати вчасно їх виплачувати.

“Проїзд тут скільки, 11-12 кілометрів? Це дуже дорого. В принципі, коли було 12-15 грн, це було реально. Враховуючи транспорт, його стан, те, як він прибирається та дезінфікується – це взагалі ні про що. Реальний проїзд 15 грн”, – сказала пасажирка Аліна.

Керівники перевізників пояснюють збільшення цін на проїзд у приміському транспорті тим, що через пандемію COVID-19 кількість місць у салоні скоротилась майже на половину. Також ретельніше приділяють увагу дезінфекції салонів. Дехто через пандемію коронавірусу перейшов на дистанційну роботу чи велосипеди та повністю відмовився від громадського транспорту. Тому перевізники зазначають, що такий захід вимушений.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” вже повідомляв, що на сесії Київської облради перерозподілили чверть мільярда гривень, а за інформацією заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової склалася критична ситуація з фінансуванням некомерційних медичних закладів області, яку терміново потрібно виправляти.

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #Маршрутки #тариф

Матеріал Катерини Ментус, “5 канал”

Схожі записи

КОДА погрожує закрити школи де недостатньо вакцинованих вчителів

У Києві громадський транспорт подовжує режим роботи

Двох соколів врятували в аеропорту Бориспіль – Нефьодов

Напишіть коментар