7.2 C
Київ
17.04.2024
Бориспіль Міська рада річка Дніпро

Депутат Бориспільської міськради назвав фейком звинувачення його у крадіжці Дніпра

«Все це маячня», – депутат Бориспільської міськради Дмитро Сулима назвав фейком звинувачення його у крадіжці Дніпра, – повідомляє Київський регіон.

«Щодо поширення неправдивої інформації про мене, якісь кримінальні справи, намиви піску та повернення річки Дніпро у зворотному напрямку… Це все маячня, а точніше добре проплачена та повністю викривлена історія», – так депутат Бориспільської міськради Дмитро Сулима прокоментував звинувачення у крадіжці лісу та частини Дніпра у Вороньківській громаді.

За словами депутата

«все перевернуто з ніг на голову»

«Вже кілька років йдуть суди щодо повернення вкрадених у Вороньківської громади» земель за підробленим рішенням Донецького суду. Мною були направлені звернення до правоохоронних органів, які порушили кілька кримінальних справ і звернулись до суду з тим, щоб повернути громаді вкрадені ділянки. Це навіть не ділянки, а частина річки Дніпро із заплавами. Спочатку пропонували домовитись, потім погрожували… нарешті зрозуміли, що нічого не вийде і вирішили сказати, що то все зробив я», – стверджує Дмитро Сулима.

Таку тактику депутат Бориспільської міськради назвав смішною та безперспективною. За його словами вже накладено арешт на ці ділянки, – а це 68 гектарів, – і вони, у будь-якому випадку, будуть повернуті громаді.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Бориспіль #2022 #2222 #Бориспільськаміськрада #депутат #ДмитроСулима #фейк #ЗемляГромадам #арешділянок #крадіжкалісу #ВороньківськаГромада

Схожі записи

Бучанська міськрада погрожує жителям громади адмінвідповідальністю

У Борисполі на Різдво людей розважатимуть патрулем поліції

У Борисполі виставлено на продаж будівлю місцевої поліклініки

Напишіть коментар