7.8 C
Київ
21.04.2024
Децентралізація Київська обласна рада КОДА

Київщина зустрічає Новий рік без нового обласного бюджету. Відео

На даний момент на Київщині залишаються не затвердженими ні обласні комплексні програми, ні бюджет Київської області на 2022 рік, – повідомляє Київський регіон.

Проєкт бюджету на 2022 рік відправлено на доопрацювання, рекомендовано Київській обласній адміністрації та Київській обласній раді врахувати пропозиції громад Київщини та депутатського корпусу в частині реконструкцій та будівництва об’єктів, потрібних громадам. Також рекомендовано врахувати пропозиції депутатського корпусу щодо фінансування – капітальні видатки на комунальні заклади освіти, охорони здоров’я та фізичної культури, – зазначив депутат обласної ради Руслан Кузьменко.

Київський регіон поцікавився думкою долю бюджету на наступний рік і у інших депутатів Київської обласної ради. Отже, чому саме досі не прийнятий бюджет області та про нові строки його прийнятті дивіться у коментарях депутатів обласної ради Ярослава Добрянського, Станіслава Семергея та Олега Корбана:

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #бюджет #2022 #2222 #обласніпрограми #неприйняті #немаєбюджету #ЯрославДобрянський #СтаніславСемергей #ОлегКорбан

 

Схожі записи

Київщина передала до Уряду перспективний план формування об’єднаних Громад

У лікарнях залишаються 16 потерпілих з Броварів

Депутат Київської облради Сергій Левченко збив дитину та втік з місця ДТП

Напишіть коментар