9.9 C
Київ
24.03.2024
Переяслав

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі встановив рекорд України

Віднині Університет Григорія Сковороди в Переяславі офіційно очолює «Наймолодший ректор вищого навчального закладу в Україні» Віталій Коцур, – повідомляє Київський регіон.

Віталію Коцуру 35 років, 2 місяці та 25 днів і він оновив попередній рекорд у категорії «Людські досягнення», PL(01), №211111-0497, зафіксований Національним реєстром рекордів України на три роки. Офіційне вручення сертифікату, що засвідчує новий рекорд, відбулося безпосередньо в університет

Від імені Національного реєстру рекордів України я хотів би висловити велику повагу пану Віталію за його нове видатне досягнення, яке має стати національною гордістю, про яке нині дізнається вся Україна. Усі ми знаємо, що такі рекорди дуже складно побити – це пов’язано з тим, що досягти таких висот у такому молодому віці, зважаючи на різні обставини і вимоги МОН України до ректорів, справді нелегко, – заявив експерт Національного реєстру рекордів України Олег Волочков.

Новому рекордсмену вручили сертифікат, що засвідчує його досягнення. Такий же самий сертифікат віднині зберігатиметься і в музеї університету, аби усі охочі бачили і пишалися новим досягненням закладу.

«Зміни прийшли і дійшли до нашого університету, навіть попри виклики часу, які нам доводиться долати. Нам є куди рости, є як змінюватися – ми впевнено дивимося у майбутнє, маємо певні цілі і плани. Це неабияк мотивує працювати. Тому це досягнення не моє, а Університету Григорія Сковороди в Переяславі!» – зазначив наймолодший український ректор Віталій Коцур.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #Переяслав #університет #ректор #наймолодшийректор #рекордУкраїни #ВіталійКоцур

Схожі записи

У Переяславі посеред дороги провалився автомобіль комунальників

Межі Переяслава розширять за рахунок трьох сусідніх сіл

У Переяславі узгодили облаштування канатного парку

Напишіть коментар