22 C
Київ
09.04.2024
Відео Кримінал Українка

На Обухівщині за добу вдалося знайти викрадену автівку. Відео

В ніч з неділі на понеділок в місті Українка було викрадена автівка, – повідомляє Київський регіон.

На відео, яке нам вдалося отримати з власних джерел, можна побачити як викрадена Хонда CR-V та машина “прикриття” проїжджають вулицями Українки. Це вже друге за тиждень викрадення автівки лише з цього міста.

ВІДЕО:

Після заяви власника, розшуками зайнялися співробітники Обухівського районного управління поліції. В результаті, вже пізно ввечері понеділка автівку помітили на досить людному місці в Обухові між автозаправками SOCAR та WOG.

В ситуації з розшуком автівки здивування викликає, що про факт угону не було жодних повідомлень засобами внутрішній комунікації між відділами МВС.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що мер Києва Віталій Кличко озвучив ціну на проїзд у громадському транспорті Києва.

На отруйний сморід від виробництва скаржаться у селі на Ржищівщині – дивіться відео “Київського регіону” з розслідуванням причин

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “Київський регіон” тут: https://bit.ly/3a1JE4L

#КиївськаОбласть #Київщина #КиївськийРегіон #КиївськаОбласнаРада #НовиниКиївщини #НовиниКиєва #Київ #КМДА #викраденняавто #Українка #Обухівськатраса #Хонда #Обухів #SOCAR #WOG #поліціяОбухова

Схожі записи

Архітектора Обухова звинувачують у порушенні законодавства

Працівникам Ірпінської міськради правоохоронці оголосили про підозру

У СпівДії відкинули свою причетність до викраденої у Києві гуманітарки

Напишіть коментар